REZERVIŠITE SVOJE MJESTO – „Degustatori“ pjevaju u Vinskoj galeriji

U Vinskoj galeriji „Vukoje“ sutra, 28. aprila, muzika uživo. Zabavljaće vas „Degustatori“. Rezervacije na brojeve telefona: 066/801-116 i 065/001-600. Dobro došli!

U subotu uživo muzika u Vinskoj galeriji Vukoje

Uživo muzika u Vinskoj galeriji Vukoje, u subotu 22. aprila. Za dobar provod pobrinuće se Degustatori i ljubazno osoblje Vinske galerije. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme na broj telefona: 065/001-600. Dobro došli!

PODRUM VUKOJE – Raspisan konkurs za novo radno mjesto

Radi proširenja obima posla Podrum „Vukoje“ 1982 raspisuje konkurs za novo radno mjesto. Radnik u wine shop-u Opis posla: – prezentovanje i prodaja vina zainteresovanim kupcima – davanje informacija o turističko-ugostiteljskim uslugama koje kompanija pruža – vođenje evidencije...

PETAK U VINSKOJ GALERIJI – Rezervišite svoje mjesto i uživajte u meniju Raše Vlačića

„Master chef“ Radomir Raša Vlačić ovog vikenda je u Vinskoj galeriji Vukoje. Promotivni meni i svoje mjesto u Galeriji Vukoje za petak 31. mart, možete rezervisati na telefon broj 066/801-116. Dobro došli!

„Master chef“ Raša Vlačić u Vinskoj galeriji Vukoje

„Master chef“ Radomir Raša Vlačić ovog vikenda je u Vinskoj galeriji Vukoje. Promotivni meni i svoje mjesto u Galeriji možete rezervisati na telefon broj 066/801-116. Dobro došli!

Podrumu Vukoje regionalni trofej „Bijeli grozd“ za najbolje vinarije sa turističkog aspekta

U organizaciji turističke organizacije G.E.T., a pod potkroviteljstvom predsjednika Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović i Ministarstva turizma ove zemlje, na Ladanjskom imanju Principovac održana je treća G.E.T. konferencija o Eno-gastro turizmu na kojoj su proglašeni najbolji vinski podrumi...

NAJAVA – Uživo muzika u Vinskoj galeriji Vukoje

Uživo muzika u Vinskoj Galeriji Vukoje u subotu, 25. marta. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme na telefon broj: 066/001-600.

Uspješna prezentacija PODRUMA VUKOJA na svjetskom vinskom sajmu u Dizeldorfu

Vina kompanije „Podrumi Vukoje 1982“ krstarenje Evropom započela su na najvećem vinskom sajmu „ProWein 2017“, koji se održava u Dizeldorfu. Kao predstavnici na štandu regiona Hercegovine, svojim vinima i ovog puta oduševili su poznate svjetske enologe i sommeliere....

REZERVIŠITE MJESTO NA VRIJEME – Muzika uživo u Galeriji Vukoje

U subotu, 18. marta, biće priređena muzika uživo u Galeriji Vukoje. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme na broj telefona: 065/001-600. Dobar provod uz Vašeg i našeg Buhonija! DOBRODOŠLI!

MUZIKA UŽIVO – Proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje uz muziku uživo. Sve informacije možete da dobijete na telefon broj: 066/001-600.

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje uz muziku uživo. Sve informacije možete da dobijete na telefon broj: 066/001-600.

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje uz muziku uživo. Sve informacije možete da dobijete na telefon broj: 066/001-600.

REZERVIŠITE MJESTO NA VRIJEME – U Vinskoj galeriji zabavljaće vas Buhoni

U Vinskoj galeriji Vukoje sutra, 25. februara, zabavljaće vas Buhoni. Svoje mjesto možete da rezervišete na telefon broj: 065/001-600.

PROSLAVA SVETOG TRIFUNA – U Carskim vinogradima orezani prvi čokoti vinove loze

U Carskim vinogradima u Ušću kod Trebinja danas je porodica Vukoje tradicionalno proslavila Svetog Trifuna – zaštitnika vinogradara i orezala prve čokote vinove loze. Iza najbolje vinarije u Republici Srpskoj i BiH, ali i u jugoistočnoj Evropi, uspješna je...