Podrumu Vukoje regionalni trofej „Bijeli grozd“ za najbolje vinarije sa turističkog aspekta

U organizaciji turističke organizacije G.E.T., a pod potkroviteljstvom predsjednika Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović i Ministarstva turizma ove zemlje, na Ladanjskom imanju Principovac održana je treća G.E.T. konferencija o Eno-gastro turizmu na kojoj su proglašeni najbolji vinski podrumi...

NAJAVA – Uživo muzika u Vinskoj galeriji Vukoje

Uživo muzika u Vinskoj Galeriji Vukoje u subotu, 25. marta. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme na telefon broj: 066/001-600.

Uspješna prezentacija PODRUMA VUKOJA na svjetskom vinskom sajmu u Dizeldorfu

Vina kompanije „Podrumi Vukoje 1982“ krstarenje Evropom započela su na najvećem vinskom sajmu „ProWein 2017“, koji se održava u Dizeldorfu. Kao predstavnici na štandu regiona Hercegovine, svojim vinima i ovog puta oduševili su poznate svjetske enologe i sommeliere....

REZERVIŠITE MJESTO NA VRIJEME – Muzika uživo u Galeriji Vukoje

U subotu, 18. marta, biće priređena muzika uživo u Galeriji Vukoje. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme na broj telefona: 065/001-600. Dobar provod uz Vašeg i našeg Buhonija! DOBRODOŠLI!

MUZIKA UŽIVO – Proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje uz muziku uživo. Sve informacije možete da dobijete na telefon broj: 066/001-600.

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje uz muziku uživo. Sve informacije možete da dobijete na telefon broj: 066/001-600.

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje

Drage dame, proslavite 8. mart u Vinskoj galeriji Vukoje uz muziku uživo. Sve informacije možete da dobijete na telefon broj: 066/001-600.

REZERVIŠITE MJESTO NA VRIJEME – U Vinskoj galeriji zabavljaće vas Buhoni

U Vinskoj galeriji Vukoje sutra, 25. februara, zabavljaće vas Buhoni. Svoje mjesto možete da rezervišete na telefon broj: 065/001-600.

PROSLAVA SVETOG TRIFUNA – U Carskim vinogradima orezani prvi čokoti vinove loze

U Carskim vinogradima u Ušću kod Trebinja danas je porodica Vukoje tradicionalno proslavila Svetog Trifuna – zaštitnika vinogradara i orezala prve čokote vinove loze. Iza najbolje vinarije u Republici Srpskoj i BiH, ali i u jugoistočnoj Evropi, uspješna je...

Muzika uživo u Vinskoj Galeriji Vukoje povodom Dana zaljubljenih i Svetog Trifuna

U utorak, 14. februara, provedite dan zaljubljenih i Svetog Trifuna u Vinskoj Galeriji Vukoje. Muzika uživo uz Buhonija. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme.

PODRUM VUKOJE – Raspisan konkurs za novo radno mjesto

Podrumi „Vukoje 1982“ d.o.o. Trebinje, radi proširenja obima poslovanja, raspisuju konkurs na novo radno mjesto na pozicji Asistent u računovodstvu. Vještine koje bi trebao posjedovati kandidat: – SSS i VSS ekonomskog smjera – poznavanje rada na računaru –...

REZERVIŠITE SVOJE MJESTO – Subota veče u Vinskoj Galeriji uz Buhonija

Još jedan dobar provod uz Buhonija u subotu, 4. februara u Vinskoj Galeriji Vukoje. Dobrodošlicu vam želi ljubazno osoblje Vinske Galerije, a svoje mjesto možete da rezervišete na telefon broj: +38766/801-116.

U subotu uživo muzika u Vinskoj galeriji Vukoje

U subotu, 28. januara, u Vinskoj galeriji Vukoje zabavljaće vas Nebojša Buha, a svoje mjesto možete da rezervišete već danas. Rezervaciju možete da izvršite na telefon broj: 066/801-116.

REZERVIŠITE MJESTO NA VRIJEME – U Vinskoj galeriji i 13. januara muzika uživo

Nastavimo prazničnu atmosferu u Vinskoj galeriji Vukoje uz svirku uživo i 13. januara. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme. DOBRO DOŠLI!