Zfk leotar sloga.jpg

U 10. kolu Prve lige Republike Srpske ŽFK "Leotar" je u Policama pobijedio ŽFK "Sloga" iz Doboja 2:0 (0:0). Nakon ove pobjede Trebinjke zauzimaju prvo mjesto sa gol razlikom od 81:2.

Utakmica je odigrana u visokom ritmu i ekipa Sloge je sigurno po kvaliteti druga ekipa u ligi. U prvih 45. minuta nije bilo golova, a oba gola postigla je Una Rankić iz penala.

Prvi gol je postigla u 70. minutu, a drugi u 86.

minutu Nakon utakmice trene Jelena Milović je istakla da su se njene igračice navikle na visoke rezultate i onda rezultat od dva gola izgleda malo.

Tako se i mi ponašamo jer umjesto da se radujemo pobjedi nama je malo. Zadovoljna sam pobjedom jer pobjeda je pobjeda. Nismo igrale igru kako znamo, ali na kraju je dobro bilo", rekla je Milovićeva.

Trebinjke sutra u 15.00 časova u Policama igraju novu prvenstvenu utakmicu protiv ŽFK "Prijedor".

Stadion u Policama, 50 gledalaca. Glavni sudija: Dejan Popović (Trebinje). Pomoćne sudije: Mijat Suvajac i Matija Butulija (oba Trebinje): Delegat: Dalibor Stupić (Trebinje).

ŽFK "Leotar": Kalač, Pavlović (od 72. minuta Beatović), Krivokapić (od 89. minuta Todorović), Jurić, Radovanović, Rankić, Popadić, Stević, Blagojević, Panić.

ŽFK "Sloga": T. Penava (od 64. minuta Lukić), Z. Penava, Gostimirović (od 75. minuta Banović), Bakula, Lepanović (od 89. minuta Pančić), Mikić, Kusur, Džanko, G. Penava, Omerdić, Jurišić (od 64. minuta Marković).