Zfk leotar tim.jpg

U 14. kolu Prve lige Republike Srpske u Brčkom je ŽFK "Lokomotiva" izgubila od ŽFK "Leotar" rezultatom 0:9. Ovom pobjedom ekipa Leotar je i dalje neprikosnovena na prvom mjestu sa gol razlikom 79:2.

Malobrojni gledaoci koji su se okupili na stadionu mogli su da uživaju u goleadi mladih igračica Leotara koje su u prvih 45 minuta postigle četiri gola, a u drugom poluvremenu pet.

Prva tri gola postigla je najbolja igračica Republike Srpske u 2023. godini Una Rankić i to u 19, 21. i 33. minutu. Četvrti gol postigla je u 38. minutu Jana Popadić i sa rezultatom 4:0 otišlo se na odmor.

Teodora Pavlović je u 63. minutu postigla četvrti gol, a samo minut kasnije Rankićeva je dala šesti, a u 73. minutu i sedmi gol za svoju ekipu.

Osmi gol u 80. minutu je djelo Ane Krivokapić, a svoj šesti gol na utakmici i konačan rezultat od 9:0 postigla je Rankićeva.

Stadion "Lokomotiva", 50 gledalaca. Glavni sudija: Gavro Jovcanović (Ugljevik). Pomoćne sudije: Dragan Stjepanović (Banjaluka) i Danijel Vuksanović (Brčko). Delegat: Biljana Đurđić (Brčko):

ŽFK "Lokomotiva": Peranović (od 22. minuta Varadinović), Marčeta (od 81. minuta Ana Ilić), Brodlić, Husić, Lađević, Vasić, Karanović, Trokić, Krjišnik, Vejseli, Rikanović.

ŽFK "Leotar": Kalač, Pavlović, Beatović, Krivokapić, Radovanović, Rankić, J. Popadić (od 67. minuta Ivelja), Stokanović, Andrea Aleksić (od 46. minuta Matea Aleksić), Todorović, Panić.