Zfk leotar.jpg

U 15. kolu Prve lige Republike Srpske ŽFK "Leotar" je rezultatom 15:0 (10:0) pobijedio ŽFK "Mladost" iz Rogatice. Iako su igrale bez nekoliko igračica, domaća ekipa je prikazala lepršav i kvalitetan meč  sa velikim brojem golova.

Goleadu je otvorila kapiten Stević u šestom minutu, a samo minut kasnije Radovanović je postigla drugi gol.

U 12. i 14. minutu Jelena Blagojević je postigla golove da bi u 20. minutu Tamara Todorović postigla i peti. Blagojević je u 24. minutu postigla svoj treći gol, a u 29. minutu Marijana Panić i sedmi gol za Leotar.

Jovana Blagojević je sa dva gola u 31. i 32. minutu povisila na 9:0, a posljednji gol u prvih 45. minuta postigla je Blagojević.

Sa rezultatom 10:0 otišlo se na poluvrijeme.

Marijana Panić je u 49. minutu nastavila seriju golova. U 51. Andrea Aleksić, u 75. minutu Ana Jurić i 77. minutu Milica Radovanović nastavile su sa goleadom. Posljednji gol bio je autogol Milice Kokošar u 81. minutu tako da se ova utakmica završila sa rezultatom 15:0.

Nakon ovog kola Leotar je na prvom mjestu sa maksimalnim brojem bodova uz gol razliku 67:2.

Glavni sudija: Stefan Stević (Trebinje). Pomoćne sudije: Strahinja Vuković i Mijat Suvajac (oba Trebinje). Delegat: Velibor Bodiroga.

ŽFK "Leotar": Jotanović, Beatović (od 46. minuta Pavlović), Maslać (od 46. minuta Ivelja), Filipović (od 46. minuta Andrea Aleksić), Jurić, Radovanović, Stokanović, Stević, Todorović (od 46. minuta Matea Aleksić), Blagojević (od 46. minuta Ignjatić), Panić.

ŽFK "Mladost": Ujić, Nerić, Kokošar, Okilj, Racković, Kovačević, Nikolić, Zoranović, Vitomir, Tomić, Koranjić.