Zfk leotar ekipa.jpg

U 7. kolu Prve lige Republike Srpske ŽFK "Leotar" je u Policama savladao FK "Ljubić" iz Prnjavora 12:0 (5:0).

Tokom prvih 45 minuta gledaoci su vidjeli pet golova, a goleadu je otvorila Marijana Panić u 14. minutu, a pet minuta kasnije Una Rankić je dovela svoju ekipu u vođstvo 2:0. Samo dva minuta kasnije Marija Mihaela Maslać daje treći, a u 31. minutu Rankićeva daje četvrti (a svoj drugi) gol na utakmici.

Jovana Filipović je, iako je bila povrijeđena, u 45. minutu dala peti gol i sa rezultatom 5:0 otišlo se na poluvrijeme.

Od 46. minuta na sceni je Jelena Blagojević koja daje šest golova i to u 47, 61, 63, 70, 78 i 83. minutu tako da je na semaforu pisalo 11:0.

Posljednji gol djelo je Jane Popadić. Nakon 90 minuta ova utakmica završena 12:0.

Nakon utakmice trener Jelena Milović je naglasila iako je visok rezultat njena ekipa ni u jednom trenutku nema cilj da se neko ponizi.

"Jednostavno naše djevojke na terenu su toliko dominantne da je nemoguće reagovati i pristupiti utakmici drugačije od onoga što mi najbolje znamo. Rezultat je pokazatelj da u ovom momentu imamo dobru ekipu i neke ekipe protiv nas nemaju šanse. Svaka čast na ponašanju ekipi iz Prnjavora, a svojoj ekipi čestitam na sjajnoj igri i rezultatu. Jelena je iskoristila momenat koji se ukazao nakon izlaska Rankićeve, Jurićeve i Maslaćeve i pokazala je svoje kvalitete golovima koje je dala", rekla je Milovićeva.

U narednom kolu Trebinjke gostuju ŽFK "Sloga" iz Prijedora.

Stadion u Policama, 50 gledalaca. Glavni sudija: Veljko Novčić (Trebinje): Pomoćne sudije: Đorđe Krunić (Foča) i Strahinja Vuković (Trebinje).

ŽFK "Leotar": A. Popadić, Beatović (od 62. minuta Ivelja), Maslać (od 46. minuta Aleksić), Filipović (od 57. minuta Tupanjac), Jurić (od 46. minuta Todorović), Rankić (od 46. minuta Branković), J. Popadić, Stokanović, Stević, Blagojević, Panić. Trener: Jelena Milović.

FK "Ljubić": Aksentić (od 46. minuta Đukić), Milošević, Zmijanac, Radonjić, Đukić, Malić (od 46. minuta Petrić), Rakić, Blagojević, Šavija, Demonjić (od 46. minuta Lukić), Miladić (od 46. minuta Ivanković). Trener: Predrag Šobot.