kup trebinje.jpg

Posljednje pripreme pred turnir za dječake rođene 2008. godište i mlađe se privode kraju i Rukometni klub „Leotar“ ugostiće sedam ekipa na, sada već tradicionalnom turniru „Kup Trebinja 2023“.

Turnir će se održati u vikendu koji je pred nama a svoje znanje i umjeće pokazaće Rukometni klub „Velež“ Mostar, „Zabjelo“ Podgorica, Hrvatski Rukometni klub „Zrinjski“ Mostar, „Partizan“ Tivat, „Sutjeska“ Nikšić, Rukometni klub „Lovćen“ Cetinje, „Sloga“ Gornji Vakuf/Uskoplje i domaćin Rukometni klub „Leotar“ Trebinje.

Sutra se igraju utakmice po grupama sa početkom od 10 časova i 30 minuta a utakmice se igraju do 20 časova. U nedjelju se igraju utakmice za plasman sa početkom od 9 časova  dok je finale zakazano za 18 časova.

U grupi A takmiče se  „Leotar“, „Zrinjski“,“Zabjelo“ i „Partizan“ dok će u grupi B svoje znanje i umjeće pokazati „Velež“, „Sutjeska“, „Lovćen“ i „Sloga“.

„ Dobro došli na treći tradicionalni turnir „Kup Trebinja 2023“, a ulaz za sve posjetioce je besplatan “, poručuju iz Rukometnog kluba Leotar.