Kup trebinja rukomet1.jpg

Pobjednik 1. međunarodnog rukometnog turnira "Kup Trebinja 2021" za 2006/2007. godište je RK "Konjuh" iz Živinica koji je u finalnoj utakmici nakon produžetaka pobijedio RK "Zrinjski" iz Mostara 31:30, u regularnom dijelu utakmice bilo je 25:25 (16:14).

Ovo je bila veoma zanimljiva i neizvjesna utakmica u kojoj je ekipa iz Živinica vodila sa četiri gola u prvom poluvremenu. Mostarci su tokom drugog poluvremena preokrenuli rezultat u svoju korist i vodili sa tri gola, ali je Konjuh došao do produžetka u kome je zasluženo slavio sa golom prednosti.

Treće mjesto osvojila je ekipa RK "Metković" koja je u uzbudljivoj utakmici nakon produžetaka slavila protiv domaćina turnira RK "Leotar" sa 19:17, u regularnom dijelu 15:15 (8:6).

RK "Leotar" (utakmica za treće mjesto): Kulaš, Gačić, Parežanin 1, Misita, Milenić, Ilić, Turnić 3, Anđušić 4, Spaić 3, Gavrilović, Berdović, Petrović, Ninković 5, Ukropina 1, Ratković. Trener: Dragiša Koraćević.

Kup trebinja rukomet6.jpg

Peto mjesto osvojio je RK "Mojkovac" koji je bio bolji od RK "Hercegovine" iz Nevesinja 21:19, a sedmo mjesto osvojio je RK "Hercegovac" iz Bileće pobjedom 10:0 nad ekipom RK "Dubrovnik" koji nije došao na utakmicu.

Najbolji igrač turnira je domaći igrač Aleksa Ninković, golman Amel Mulavdić iz Konjuha, a strijelac Toni Cvitanović iz Zrinjskog.

Ovaj turnir je održan u sklopu sedmice obilježavanja 65. godina od postojanja RK "Leotar".

Kup trebinja rukomet2.jpg

Kup trebinja rukomet3.jpg

Kup trebinja rukomet4.jpg

Kup trebinja rukomet5.jpg