Bozicni turnir u malom fudbalu trebinje 20231.jpg

Pobjednik ovogodišnjeg "Božićnog turnira u malom fudbalu", koji se igrao u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", u kategoriji seniora je ekipa "Gorica SIS", a kod veterana "Zahumlje Restoran Drijen".

U velikom finalu "Gorica SIS" je nakon velike borbe slavila nad ekipom "Hrupjela" sa 2:1. Nakon prvog poluvremena bilo je 0:0, a gledaoci koji su do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu sva tri gola vidjeli su u drugih 20 minuta.

Povela je "Gorica SIS" preko Šešelja u 24. minutu, a Jelić je izjednačio na 1:1 u 33. minutu. Samo minut kasnije golom Raičevića "Gorica SIS" je došla do pobjede.

U borbi za treće mjesto u utakmici između dviju ekipa iz Nikšića slavila je ekipa "Zlatara Rubin" koja je sa rezultatom 6:3 slavila nad ekipom "Dekor Iva".

Dvostruki strijelac bio je Marko Koprivica, a R. Vuković, D. Vuković, Miloš Koprivica i Kostić za pobjedničku ekipu, a Cimbaljević, Bošković i Ćipranić za ekipu "Dekor Iva".

Publika.jpg

U finalnoj utakmici kod veterana "Zahumlje - Restoran Drijen" je rezultatom 2:0 pobijedilo ekipu "Ljubinja". Golove za pobjednika dali su Prelo i Vico. Trećeplasirana je ekipa "Goranović" iz Nikšića koja je bila bolja rezultatom 2:1 od ekipe "Restoran Kastel" iz Nikšića.

Golove za pobjednika dali su Bošković (autogol) i Jovanović, a za poražene gol je dao Vučković.

Najbolji strijelac kod seniora je Lazar Zečević koji je dao 7 golova, najbolji golman Zoran Primić, a najbolji igrač je Predrag Šešelj sva trojica iz ekipe "Gorica SIS".

Bozicni turnir u malom fudbalu trebinje 20234.jpg

Bozicni turnir u malom fudbalu trebinje 20233.jpg

Bozicni turnir u malom fudbalu trebinje 20232.jpg

U konkurenciji veterana najbolji golman je Dušan Berak, najbolji strijelac je Miljan Vico, a najbolji igrač je Savo Andrić sva trojica iz ekipe "Zahumlje Restoran Drijen".

Organizator turnira je bio "Trebinjesport".