Bozicni turnir 20242.jpg

Pobjednik Božićnog turnira u malom fudbalu koji je održan u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" kod seniora je ekipa "Hrupjela", a kod veterana je "DC Lajt sistem" iz Podgorice.

Hrupjela su nakon neizvjesne utakmice tokom svih 40. minuta minimalnim rezultatom 1:0 pobijedila ekipu KMF "Dekor Iva" iz Nikšića. Treće mjesto osvojila je ekipa "Stari grad" koja je bila bolja u izvođenju penala od ekipe "Gorice" rezultatom 8:6.

Za najboljeg igrača proglašen je Lazar Zečević, a najbolji strijelac Maro Đuraš oba iz pobjedničke ekipe, a najbolji golman je Balša Đurković, a nagradu za fer-plej dobila je ekipa "Đim trejda".

Kod veterana u finalnoj utakmici "DC Lajt sistem" iz Podgorice je bila bolja od ekipe "Hrupjela" 3:0. Treće mjesto zauzela je ekipa "Transport Miskin" koja je bila bolje od ekipe "Fidije" iz Podgorice rezultatom 5:3.

Bozicni turnir 20241.jpg

Za najboljeg igrača kod veterana proglašen je Darko Boljanović iz ekipe "DC Lajt sistem", Srđan Pecelj iz ekipe "Hrupjela" je najbolji golman, a najviše golova dali su Vidomir Ninković iz ekipe "Restoran Drijen" i Milo Miličković iz pobjedničke ekipe, a ekipa "Fidije" je dobila nagradu za fer-plej.

Zahvalnice za dugogodišnju podršku turniru uručene su Željku Nikoliću i profesoru Milanku Damjanoviću.

Večerašnje utakmice igrane su pred punim tribinama. Organizator turnira je Javna ustanova Trebinjesport, a pokrovitelj Grad Trebinje.

IMG_5895-min.jpg

IMG_5899-min.jpg

IMG_5901-min.jpg

IMG_5945-min.jpg

IMG_5947-min.jpg