Kmf leotar igra.jpg

U 2. kolu Prve lige Republike Srpske u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" KMF "Leotar" bio je bolji od KMF "Boračka" iz Gradiške 6:0 (1:0). Ovo je druga pobjeda Trebinjaca, a obje su izvojevane nad ekipama koje su prema mišljenju ljubitelja futsala najveći konkurenti za ulazak u Premijer ligu.

Trebinjci su odlično otvorili utakmicu i u 4. minutu preko mladoga Ćorovića poveli sa 1:0. Nakon ovoga gola S. Andrić i Vico propuštaju nekolikor prilika i to se ekipi Leotara moglo osvetiti jer su gosti u dva navrata zaprijetili domaćinima, ali je odličan golman Đurić spasio svoj gol tako da se na poluvrijeme otišlo sa minimalnim vođstvom Trebinjaca od 1:0.

Tokom drugog poluvremena gosti su igrali bez golmana, a domaćin je to debelo naplatio jer je postigao pet golova.

Golovima Begenišića i Aćimovića u 24.minutu Leotar je povećao vođstvo na 3:0. Ognjen Aćimović je u 33, a kasnije u 36. minutu postigao svoj drugi i treći gol tako da je na semaforu pisalo 5:0. Do kraja utakmice Ćorović je predivnim golom, petom, postigao svoj drugi, a za Leotar šesti gol u 38. minutu što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

I ovaj put se u dvorani okupilo oko 300 gledalaca i na kraju utakmice su aplauzom ispratili ekipu Leotara.

Nakon utakmice trener Dragan Spaić Ćikalo je naglasio da su njegovi igrači igrali za čistu desetku.

"Od prvog minuta smo igrali presing i nismo dali našem protivniku da se razigra. Imali smo dosta šansi i lijepih golova, a zahvaljujem se gostujućoj ekipi na fer i korektnoj igri", jasan je Spaić.

U narednom kolu Trebinjci gostuju u Banjaluci KMF "Sokrates".

KMF "Leotar": Đurić, Begenišić, Savo Andrić, Srđan Andrić, Vico, Aćimović, Vujović, Janjoš, Ćorović.

KMF "Boračka": Kotur, Knežić, Vukobratović, Francuz, Paštar, Majdanac, Bajić.