Kmf leotar policajac.jpg

U 1. kolu Prve lige Republike Srpske KMF "Leotar" je u Sportskoj dvorani "Mil9š Mrdić" rezultatom 4:1 (2:0) pobijedio ekipu "Policajca" iz Banjaluke

Vidjelo se da se publika zaželjela malog fudbala pa je preko 300 gledalaca došlo da gleda meč između ekipe Leotar koja je do prije par godina igrala u najkvalitetnijem rangu i gostiju koji su u prošloj sezoni ispali iz tog ranga.

Tokom prvog poluvremena viđena su dva gola i to oba u mreži gostiju. Prvi gol dao je Savo Andrić, a nakon toga se i Dejan Janjoš upisao u strijelce. Rezultaom 2:0 otišlo se na pauzu.

U drugih 20. minuta viđena su tri gola. Srđo Andrić u 25. minutu prihvata odbijenu loptu i sa 10 metara jakim udarcem pogađa mrežu gostiju za 3:0. U narednom napadu Banjalučani preko Obrada Stojanovića smanjuju na 3:1. Tada iz igre izlazi golman i dolazi do opsade domaćeg gol, ali Filip Vujović iz jedne brze kontre u 37. minutu postavlja konačan rezultat 4:1.

U narednom kolu u Trebinje dolazi ekipa KMF "Boračka" iz Gradiške.

Sportska dvorana "Miloš Mrdić", 300 gledalaca. Prvi sudija: Slavoljub Gogić (I. Sarajevo). Drugi sudija: Nemanja Vujadin (I. Sarajevo). Treći sudija: Đorđe Krunić (Foča). Delegat: Dalibor Stupić (Trebinje).

KMF "Leotar": Đurić, Begenišić, Savo Andrić, Srđan Andrić, Vico, Aćimović, Janjoš, Ilić, Ćorović, F. Vujović. Trener: Dragan Spaić-Ćikalo.

KMF "Policajac". Bekić, Stojanović, Verić, Đaković, Vučić, Glamočić, Đukanović, Galić, Nikić.