Trojka iz bloka trebinje 2022.jpg

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe po 6. put organizuje Trojku iz bloka u Trebinju, na sportskim terenima "Srđan Aleksić" u Bregovima. Ovim putem pozivaju sve humane ljude, ljubitelje košarke i sporta da se odazovu ovoj akciji i pomognu najugroženijim sugrađanima.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti te donirati sredstva na dan takmičenja. Vašim dolaskom direktno pomažete porodice Bratić iz Bileće

Projekat TROJKA IZ BLOKA ima za cilj skupljanje pomoći socijalno ugroženim porodicama iz cijelog regiona, a sprovodi ga Humanitarna organizacija “Srbi za Srbe”. Predviđeno je da se pored velikog broja učesnika okupe i donatori, društveno odgovorne kompanije i preduzeća, javne ličnosti, sportske organizacije, medijske institucije i državni subjekti koji će svojim učešćem i donacijama pomoći prikupljanje sredstava i realizaciju ovog projekta.

ČETVRTAK /11. avgust/, početak u 19.00 časova

DOBRO DOŠLI!

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe od 2006. godine prikupila je preko devet miliona evra i pomogla 2.900 porodica koje žive širom Balkana!
Kroz ideju TROJKA IZ BLOKA od 2012. godine je organizovano više od 1.000 različitih turnira u gradovima širom svijeta – na čak tri kontinenta!

TROJKA IZ BLOKA je do sada uz pomoć više od 50.000 takmičara prikupila preko 1,2 miliona evra.