Trojka iz bloka tini2.jpg

Osma po redu „Trojka iz bloka“ održana je u naselju Tini, gdje je okupila brojne takmičare koji su se prije svega družili, ali i pokazali zavidno umijeće.

Volonter u "Trojka iz bloka" Miloš Adžić  je naglasio da je ovom akcijom skupljeno 1.760 KM od kotizacija, plus donacije sponzora.

"Raduje nas veliki broj prisutne djece, a gosti na Crkvini u subotu će biti 'Fenečki biseri' koji su odradili turneju po Americi i sav prihod od 30.000 dolara su donirali našoj organizaciji. Sada su naši gosti u Trebinju. Imamo započetu akciju kod porodice Bjelica, a riječ je o izgradnji porodičnog doma. To je prva velika akcija u Trebinju. Sve je krenulo od donatorske večere prošle godine i trenutno smo u fazi papirologije i uskoro će to biti riješeno", rekao je Adžić.

Ovog ljeta "Trojka iz bloka" će organizovat još nekoliko sličnih događaja. I ove godine, kao i proteklih sedam, organizacija je bila na veoma visokom nivou, a na turnir se prijavilo preko 100 učesnika.

Najbolji u šutiranju trojki bio je Stefan Kojić, drugoplasirani je bio Milan Glušac, dok je treći bio Aleksa Đajić.

Trojka iz bloka tini1.jpg

Sportski i zabavni program upotpunila je grupa Fenečki biseri koji su sa nekoliko sjajno izvedenih numera najavili večerašnji koncert na Crkvini.

„Veliko hvala svim sponzorima, učesnicima, posjetiocima i svim ljudima dobre volje koji su svojim učešćem pomogli organizaciji ovog događaja, koji nesumnjivo iz godine u godinu postaje sve posjećeniji, kvalitetniji, a najvažnije i humaniji“, ističu organizatori.