Kmf leotar tim.jpg

U posljednjem 18. kolu Prve futsal lige Republike Srpske KMF "Leotar" je u Trebinju slavio nad ekipom "Borca" iz Banjaluke 5:0 (4:0). Ovo je bio i direktni okršaj za drugo mjesto i ovom pobjedom Trebinjci su pretekli Borac i sa 30 bodova i gol razlikom 68:54 ostali su drugoplasirani na tabeli.

Pobjednik je riješen u prvom poluvremenu jer je nakon prvih 20. minuta semafor pokazivao 4:0. Tokom drugog poluvremena gledaoci su imali priliku da vide još jedan gol. Golove za Leotar dali su dva Vico, Ninković, Begenišić i Srđan Andrić.

Trebinjci su jedini klub koji nije dobio crveni karton, jedini koji klub kojem igrač radi tri žuta kartona nije propustio utakmicu, jedini klub koji nije šutirao penal sa šest metara niti akomulirani sa 10.

Ovo je bilo prvenstvo u kome Trebinjci nisu jurili Premijer ligu već su radili na afirmaciji mlađih snaga. Sigurno je da ćemo ubrzo gledati višestrukog prvaka BiH tamo gdje mu je i mjesto među najkvalitetnijim klubovima futsala u BiH.

Prvi sudija: Slavoljub Gogić (Istočno Sarajevo). Drugi sudija: Zoran Soknić (Istočno Sarajevo). Treći sudija: Veljko Novčić (Trebinje). Delegat: Miomir Šiljegović (Nevesinje).

KMF "Leotar": Gudelj, Vukanović, Ninković, Vico, Zečević, Miladinović, Aćimović, Savo Andrić, Begenišić, Srđan Andrić, Vujović.

FK "Borac": Blagojević, Lukajić, Galić, Janković, Pajić, Kalaba, Babić, Đukanović.