Kmf leotar.jpg

U 10. kolu Prve futsal lige Republike Srpske KMF "Leotar" poražen je u Brčkom od KMF "Popovo polje-distrikt Brčko" rezultatom 3:2 (3:0). Ovo je četvrti poraz Trebinjaca koji i dalje ostaju na drugom mjestu na tabeli sa 16 bodova.

Domaćin je poveo već u prvom minutu golom M. Jevtića, a samo tri minuta kasnije isti igrač dao je i drugi gol za domaćina. Tu Brčaci nisu stali već su u 17. minutu preko Filipića imali prednost od 3:0. S tim rezultatom otišlo se na odmor.

Gosti su smanjili razliku u drugom poluvremenu i to preko Draškovića i Zečevića u 25. minutu. U preostalih 15 minuta nije bilo promjena tako da je na semaforu nakon utakmice pisalo 3:2.

U narednom kolu KMF "Leotar" gostuje u Brčkom ekipi KMF "Brčko zdravlje".

Dvorana Ekonomske škole. Sudije: Vojislav Vuković i Goran Lakić. Treći sudija: Aleksandar Kapur. Delegat: Dragan Jovičić. Žuti karetoni: KMF "Popovo polje": S. Jevtić, a KMF "Leotar": Ninković, Zečević, Milošević i Drašković.

KMF "Popovo polje": Radenković, Jeftić, M. Jevtić, Đokić, S. Jevtić, A. Maksimović, Gajić, Petrović, Novaković, Filipić, N. Maksimović.

KMF "Leotar": Ninković, Milojević, Andrić, Zečević, Milošević, Drašković, Begenišić, Šešelj.