Kmf leotar.jpg

U 6. kolu Prve lige Republike Srpske u futsalu u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" KMF "Leotar" slavio je protiv KMF "Jahorina" iz Pala 3:2 (2:1). Nakon ove pobjede Trebinjci imaju 12 bodova, a gosti su ostali na 4 boda.

Jahorina je povela na početku utakmice u drugom minutu preko Ćorovića sa 0:1. Domaćin je u narednom minutu preko Mastilovića izjednačio na 1:1. Golom Vica u 14. minutu Leotar je poveo sa 2:1 i tim rezultatom otišlo se na odmor.

U toku drugih 20. minuta gledaoci su vidjeli dva gola i to po jedan na obje strane. Svojim drugim pogotkom Vico je u 22. minutu povećao prednost svoje ekipe.

Bilo je dosta šansi za pogotke, a Šešelj je u 35. minutu pogodio stativu. Gosti su smanjili u 37. minutu preko Maljukana. Do kraja utakmice nije bilo golova tako da je ostalo 3:2.

Nakon utakmice trener Dragan Spaić je istakao da je ekipa Jahorine dobra ekipa koja ima odlične pojedince.

"Mislim da smo zasluženo pobijedili i došli smo na vrh tabele. Momci su dobro odigrali današnju utakmicu", jasan je bio Spaić.

Trebinjci u narednom kolu gostuju u Gradišci, a domaćin će im biti KMF "Boračka".

KMF "Leotar": Miladinović, Begenišić, Čečur, Vico, Vujović, Aćimović, Šešelj, Đurić, Prelo, Milošević, Samardžić, Bokić, Mastilović. Trener: Dragan Spaić.

KMF "Jahorina": Lazarević, Lazić, Maljukan, Obradović, Tešanović, Ćorović, Kozić. Trener: Vladimir Čavarkapa.