Kmf leotar plej of.jpg

U drugoj polufinalnoj utakmici plej-ofa za prvaka Republike Srpske u futsalu KMF "Leotar" je u Banjaluci pobijedio KMF "Borac" rezultatom 1:2 (0:1) i na taj način plasirao se u finale.

Protivnik Trebinjaca biće piznat u srijedu, nakon treće utakmice između KMF "Doboj" i KMF "Ugljevik".

Trebinjci osokoljeni pobjedom u srijedu nakon penala u Bregovima, otišli su u Banjaluku uvjereni da mogu da iznenade Banjalučane u dvorani "Borik". To su i uradili i zasluženo su pobijedili.

Trebinjci su poveli u 11. minutu preko Draškovića. Do kraja poluvremena nije bilo golova tako da su gosti sa minimalnim vođstvom otišli na odmor. Domaćin je izjednačio u 34. minutu preko Šimunovića. Tačku na konačan rezultat i odlazak u finale stavio je Cimirot u 39. minutu.

Domaćini su pokušavali svim silama da dođu do izjednačenja, ali nisu uspjeli. Posljednji zvižduk sudija Drinića i Maksimovića Trebinjci su dočekali uzdignutih ruku jer su ušli u finale plej-ofa, a pobjednik finala će biti novi član Premijer futsal lige BiH.

KMF "Borac": O. Blagojević, Gaćeša, Šimunović, Matijašević, Janković, Đukanović, Babić, Devušić, Bjelić, Galić, Kalaba.

KMF "Leotar": Perišić, Savo Andrić, Srđan Andrić, Cimirot, Milojević, Đurić, Čečur, Drašković, Ninković, Čolović, Perović, Miladinović. Trener: Dragan Spaić.