U Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" odigrane su tri četvrtfinalne utakmice Božićnog turnira u malom fudbalu, a u polufinale su se plasirale ekipe "Stolac" i "Hrupjela" kod seniora i restoran "Kastel" iz Nikšića u konkurenciji veterana.

Mali-fudbal.jpg

U prvoj utakmici večeri kod seniora "Stolac" je pobijedio "Kafanica" - Bileća rezultatom 3:1 (1:1). Drugi polufinalista u konkurenciji seniora je ekipa "Hrupjela" koja je sa 6:4 (2:2) pobijedila KMF "Trebjesa" - Nikšić.

Kod veterana odigrana je samo jedna utakmica u kojoj je restoran "Kastel" - Nikšić nakon izvođenja penala sa 3:1 bio bolji od "Nikšića", a u regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1.

Dosadašnje utakmice u obje konkurencije bile su na zavidnom nivou, sa dosta uzbuđenja, borbene, atraktivne i primamljive za publiku.

Polufinale se igra 10. januara, a parovi su: VETERANI: 18.00 časova: "Lokoportal Trial"-"W-WIN Nevesinje", 20.00 časova: "restoran "Kastel"-Nikšić-"Zlatara Rubin" SENIORI: 19.00 časova: "Bemiks"-"Stolac", 21.00 čas: "Hrupjela" - "Zlatara Rubin".