Mlađe pionirke ŽKK "Trebinje 03" na turniru "Basket ludilo" u Livnu osvojili su prvo mjesto u konkurenciji 16 ekipa iz BiH, Hrvatske i Republike Srpske nakon što su u finalnoj utakmici pobijedile ekipu ŽKK "Tomislav" rezultatom 39:28.

zkk trebinje 03

Trebinjke su prvo u grupi A porazile HŽKK "Brotnjo" sa 33:19, nakon toga ŽKK "Vodice" 31:11 i ŽKK "FB Zagreb" 29:19.

U četvrtfinalnoj utakmici pobijeđen je ŽKK "Konjic" 37:19, a u polufinalu ponovo ŽKK "FB Zagreb" 37:19.

U finalnoj utakmici "malene" su pobijedile ŽKK "Tomislav" rezultatom 39:28. Na ovoj utakmici koševe za djevojke iz najjužnijeg grada Republike Srpske postigle su Milanović 23, Anđela Popović 6, Savić i Đaković po 4 i Zotović 2 koša, a u redovima poražene ekipe Vukadin je postigla 10 koševa.

Ana Milanović je najbolji strijelac i igrač turnira na kome su Trebinjke u jednom danu odigrale šest utakmica i u svim utakmicama pobijedile.

Ovo je još jedna potvrda dobrog, upornog i zajedničkog rada ne samo trenera već i igračica u klubu tako da budućnost trebinjske košarke ima dobru perspektivu.

ŽKK "Livno" je bio organizator ovog turnira koji je najmasovniji u regiji. Karakteristika turnira je da su sve utakmice odigrane u jednom danu, a utakmice su igrane u tri sportske dvorane Livna i to ujutro od 9.00 časova, a finale je odigrano u 18:30 časova.

Na turniru su učestvovale ekipe ŽKK "FB Zagreb", ŽKK "Orlovi", ŽKK "Konjic". ŽKK "Ljubuški", ŽKK "Posušje", ŽKK "Trogir", ŽKK "Ragusa Dubrovnik", ŽKK "Vodice", ŠK "Glamoč", ŽKK "Podravac Virje", HŽKK "Rama", HŽKK "Brotnjo", ŽKK "Dugopolje", ŽKK "Tomislav", ŽKK "Trebinje 03" i domaćin ŽKK "Livno".

ŽKK "Trebinje 03": Savić, Gačić, Milanović, Anđela Popović, Zotović, Đaković, Andrea Popović, Brnjašić. Trener: Gordana Gaćina i Đorđe Ninković.