U trećoj utakmici plej-ofa za prvaka Republike Srpske ŽKK „Trebinje 03“ u nedjelju dočekuje na svom parketu ŽKK „Kozara“ iz Gradiške. U dosadašnje dvije utakmice Trebinjke su pobijedile i potrebna im je samo još jedna pobjeda da podignu u svoje ruke pehar namijenjen prvaku Republike Srpske.

zkk trebinje 03 kozara

Velika su očekivanja od djevojaka Milorada Nadaždina, jer su do sada pokazale da su superiorne u ligi RS, jer nijednom nisu napustile parket “pognutih glava“. Još samo jedan korak da se napravi i nakon deset godina „malene“ će ponovo biti prvakinje Srpske.

I tu je simbolika, nakon sezone 2007/2008. sada u sezoni 2017/2018.

U upravi ŽKK „Trebinje 03“ su oprezni i kažu da treba završiti posao, ali poučeni gorkim iskustvom od prošle godine ništa ne ostavljaju slučaju.

„Htjeli mi to ili ne, moramo napraviti svečarsku atmosferu za ovu utakmicu, jer pehar dolazi u Trebinje i treba da tu ostane“, kaže trener Nadaždin.

U proteklih deset godina urađen je veliki posao i tadašnje djevojčice izlaze sada na velika vrata kao Kešeljević, Milanović, Jokanović...

Prema riječima Nadaždina, sada su se poklopile kockice, mlad i dobar tim, podrška grada, privrednih subjekata...

Sprema se veliki spektakl, publici će se predstaviti sve selekcije kluba - pionirke i juniorke prvakinje RS, kadetkinje koje su vicešampionke RS, a tu će biti još iznenađenja.

Na utakmici će biti predstavnici Košarkaškog saveza Republike Srpske, članovi Gradske uprave, Sportskog društva /SD/ „Leotar“ koji na jedan lijep način podržava rad ŽKK „Trebinje 03“, sportski radnici...

"Ovo je razlog da dođete, navijate i podržite mladost našeg grada", kažu u ŽKK „Trebinje 03“.

Utakmica se igra u nedjelju u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ sa početkom u 19.30 časova.