Pobjedom "Zlatare Rubin" u seniorskoj i "Gučine" kod veterana završen je Božićni turnir u malom fudbalu.

bozicni turnir trebinje

U finalnoj utakmici kod seniora "Zlatara Rubin" je pobijedila ekipu "W-Win" iz Nevesinja rezultatom 3:2 (2:0). U prvom poluvremenu golovima Čečura u 9. i Bodiroge u 14. minutu "Zlatara Rubin" je povela sa 2:0 i tim rezultatom otišlo se na odmor.

U drugom poluvremenu, nakon što je Pantić u 28. minutu dao treći gol za "Zlataru Rubin", svi su mislili da je već sve gotovo. Međutim, Nevesinjci se nisu predali i golovima Pudara u 31. i Bratića u 38. minutu smanjuju rezultat na konačnih 3:2.

Do kraja utakmice višena je uzbudljiva završnica, ali rezultat je ostao nepromijenjen tako da je "Zlatara Rubin" digla pobjednički pehar i bon od 4.000 KM

U borbi za treće mjesto "Restoran Kastel" iz Nikšića pobijedio je "Hrupjela" rezultatom 3:1 (2:0). Golove za Nikšićane dali su Radulović u 7. i Spasojević u 12. minutu i sa tim rezultatom se otišlo na puzu.

U drugom poluvremenu "Hrupjela" su preko Cimirota u 28. minutu smanjila na 2:1. Bilo je neizvjesno sve do 39. miniuta, kada su Nikšićani postigli treći pogodak preko Drobnjaka i tako osvajojili treće mjesto u konkurenciji seniora.

Ekipa "Gučine" je pobjedom od 7:2 (1:2) nad ekipom "Gorice" osvojila prvo mjesto kod veterana. Nakon prvog poluvremena "Gorica" je vodila sa 1:2 golovima Beraka u 10. i Novovića u 12. minutu, iako je "Gučina" povela sa 1:0 golom Abramovića u 4. minutu.

bozicni turnir trebinje

Niko nije očekivao takav preokret u drugom poluvremenu. Gučina je prvo izjednačila u 22. minutu preko Aleksića, a nakon toga golovima Berdovića u 25. i 38., Aleksića u 25., Beraka u 34. i Boškovića 39. minutu postavila konačnih 7:2.

Gučini je pripala nagrada od 1.000 KM.

Trećeplasirana ekipa kod veterana je "AMD Hercegovina" koja je pobijedila "Lokoportal-Trial" rezultatom 13:3 (7:2). Golove za "AMD Hercegovina" postigli su Ninković u 4., 15., 18. i 36. minutu, Bašić 8., 10., 24., 32., 34. i 39. minutu, Joksimović u 6., Blagojević u 19. i Milošević u 29., a za poraženu ekipu Spasojević u 11 i Ristić u 18. i 30. minutu.

U konkurenciji seniora za najboljeg igrača proglašen je Miljan Vico iz ekipe "Zlatara Rubin". Najbolji strijelac je Goran Prodanović iz ekipe "W-Win" iz Nevesinja. Za najperspektivnijeg igrača izabran je Vuk Milenić iz ekipe "Splav Apolon" iz Bileće, dok je najbolji golman Srđan Sulaver iz "Zlatara Rubin".

Nagrada publike dodijeljena je Marku Matkoviću iz ekipe "Znoj i pivo".

Pehar za "Fer plej" dobila je ekipa "Hrupjela.

bozicni turnir trebinje bozicni turnir trebinje bozicni turnir trebinje

U konkurenciji veterana najbolji igrač je Igor Ćetković iz ekipe "Gorica". Najbolji strijelac je Dragan Ristić iz "Lokoportal Trial". Za najboljeg golmana proglašen je Dušan Berak iz "Gučine", dok je nagradu publioke dobio Savo Knežević iz "AMD Hercegovina".

Pehar za "Fer plej" dobila je ekipa "Rekreativo".

Seniori su igrali po futsal pravilima, dok su veterani igrali po sistemu 5+1 igrač.

Na turniru, koji je organizovala Javna ustanova "Trebinjesport", igrale su ekipe iz Nikšića, Nevesinja, Podgorice, Mostara, Bileće, Stoca i Trebinja.

bozicni turnir trebinje bozicni turnir trebinje bozicni turnir trebinje