U večerašnjim četvrtfinalnim utakmicama Božićnog turnira u malom fudbalu kod seniora polufinale su izborili "Kastel" iz Nikšića i "Hrupjela" , a kod veterana među četiri ekipe plasirali su se "Lokoportal Trial" i "AMDHercegovina".

Bozicni turnir trebinje

U konkurenciji seniora, ekipa "Kastela" iz Nikšića je veoma lako pobijedila "Mostar HVidra" rezultatom 3:0 (2:0). Golove za Nikšićane su postigli Lakčević, Dačević i Drobnjak.

Četvrti polufinalista kod seniora je ekipa "Hrupjela" koja je pobijedila "Splav Apolon" iz Bileće 5:0 (2:0).

U prvom poluvremenu golovima Milojevića u 10. i Milića u 19. minutu Hrupjelčani su otišli na odmor sa 2:0. U drugom poluvremenu golovima golmana Beraka koji je sa svoje polovine postigao dva gola u 35. i 39. minutu i Boškovića u 36. došli do uvjerljive pobjede od 5:0.

Veterani "Lokoportal Trial" ubjedljivom pobjedom od 6:1 (4:0) nad ekipom "Gradske boračke organizacije" otvorili su vrata polufinala.

Već nakon prvog poluvremena znao se pobjednik i samo je bilo pitanje sa koliko će se golova razlike završiti utakmica.

Dvostruki strijelac za pobjednike bio je Ćurić, a Janković, Vico, Spasojević i Ristić po jednom su zatresli mrežu GBO, a strijelac za poraženu ekipu bio je Tomašević.

U drugoj utakmici večerašnjeg programa za veterane "AMD Hercgovina" je nakon izvođenja penala pobijedila "Nikšić" rezultatom 3:1, a u regularnom dijelu bilo je 3:3.

Ovo je bila utakmica puna obrata jer je Nikšić golovima Zekovića i Botovića u prvom poluvremenu poveo sa 0:2.

U drugom poluvremenu "AMD Hercegovina" golovima Bašića u 33. i 34. minutu došla do izjednačenja, a Vuković u 37. minutu dovodi AMD Hercegovinu u vođstvo.

Ali tu nije bio kraj, jer Zeković u 39. minutu izjednačuje na 3:3.  Penali su uvijek lutrija i ovaj put je bolja AMD Hercegovina i nakon izvođenja penala izborila je polufinale.

Ovim utakmicama završene su četvrtfinalne utakmice.

Turnir se nastavlja u ponedjeljak polufinalnim utakmicama u kojima će se sastati u 18.00 časova veterani "Gučina" protiv "AMD Hercegovina", u 19.00 časova kod seniora sastaju se "W-Win"iz Nevesinja i "Kastel" iz Nikšića, a drugi polufinalni par kod veterana na rasporedu je u 20.00 čaasova gdje se sastaju "Gorica-zlatara Rubin" i "Lokoportal Trial".

Polufinalno veče završava utakmicom seniora "Zlatara Rubin" protiv "Hrupjela" u 21.00 čas.

Sportska dvorana "Miloš Mrdić" bila je i večeras dobro popunjena, a ljubitelji malog fudbala uživali su u majstorijama futsalera.

Ovo je poziv za druženje na polufinalnim utakmicama, a kvalitet fudbala biće još na višem nivou.