Polufinalisti Božićnog turnira u malom fudbalu, koji se održava u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić", u konkurenciji seniora su "W-Win" iz Nevesinja i "Zlatara Rubin", a kod veterana "Gučina" i "Gorica-Zlatara Rubin".

Cetvrtfinale bozicni turnir

U dvije večerašnje utakmice seniora viđeno je dosta dobrih i atraktivnih poteza koji plijene pažnju ljubitelja malog fudbala.

Ekipa "W-Win" je pobijedila ekipu "Donje Police"rezultatom 5:3. Za Nevesinjce je četiri gola postigao Bratić, a peti Prodanović, dok je za poražene dvostruki strijelac bio Berdović, a treći pogodak je postigao Prebiračević.

"Zlatara Rubin" je pobijedila "Kafe bar recesija" iz Nikšića sa 3:1. Strijelci za trebinjsku ekipu su Bodiroga, Savo Andrić i Čečur, a Gurzaković je dao počasni gol za poraženu ekipu.

Pobjednička ekipa povela je 1:0, a Nikšićani su imali nekoliko prilika da izjednače. U kontri Trebinjci dvije minute do kraja povećavaju na 2:0, a samo nekoliko sekundi nakon toga daju i treći gol. Nikšićani pola minuta prije kraja postižu počasni gol za 3:1.

U konkurenciji veterana "Gorica-zlatara Rubin" je nakon boljeg izvođenja penala pobijedila "NO-MI" iz Bileće 3:1, a nakon regularnih 40. minuta bilo je 2:2.

Golove za Gučinu postigli su Ćetković i Pudar, a za Bilećane Baćović i Bencić.

Gorica je povela sa 1:0, ali su Bilećani u zadnjioj minuti preokrenuli na 1:2.

Dvorana je bila na nogama i u posljednjim sekundama Goričani izjednačuju na 2:2. Upornost im se isplatila jer su nakon boljeg izvođenja penala ušli među četiri ekipe.

U drugoj utakmici veterana "Gučina" je pobijedila "Lumasa" iz Nikšića.

Povela je Gučina, a Nikšićani su izjednačili na 1:1. Taj rezultat je bio sve do posljednja tri minuta kada pobjednici daju dva gola za konačan rezultat 3:1.

Preostala četiri meča četvrtfinala su na programu sutra od 18.00 do 21.00 sat.