Pionirke Ženskog košarkaškog kluba /ŽKK/ "Trebinje 03" osvojile su drugo mjesto na takmičenju Republike Srpske, koje je proteklog vikenda održano u Aleksandrovcu.

pionirke zkk trebinje 03

Na finalnom turniru prvo mjesto osvojila je ekipa OKK "Feniks" iz Banjaluke, dok je treće mjesto osvojila je ekipa ŽKK "Igokea" iz Aleksandrovaca.

U prvoj  utakmici "Malene" su odigrale sjajnu utakmicu dobivši ekipu domaćina rezultatom 60:31. Na terenu su pokazale da su bolja ekipa od Igokee. Najbolje u redovima Trebinjki sa dabl-dabl učinkom bile su Milanović 23 koša (15 skokova) i Daković 14 koševa (12 skokova).
I prije finalnog turnira za pionirke znalo se da će utakmica između ekipa Feniksa i Trebinja 03 odlučiti o prvaku Republike Srpske. Banjalučanke su bile bolje i slavile pobjedu rezultatom 55:40.

Nakon titula u konkurenciji juniorki i kadetkinjam u konkurenciji pioniorki osvojeno je drugo mjesto u Republici Srpskoj što je veliki uspjeh za ŽKK "Trebinje 03" u 14 godina postojanja ovog uspješnog kolektiva.

ŽKK "Trebinje 03": Marija Benderać 20, Andjela Popović,  Andjela Savić 2, Ana Mrdić 6,  Ana Milanović 36, Marija Tasovac 1,  Nataša Mihojević 3, Ivana Đaković 24, Ljiljana Cvijetić 2, Sara Marković,  Sara Babić 2, Teodora Uljarević 4. Trener: Dragana Lugonja.