Miloš Bodiroga u muškoj i Kristina Gudelj u ženskoj konkurenciji, pobjednici su pete po redu biciklističke trke "Trebinje 2016", koja je danas održana u organizaciji Centra za održivi razvoj i ekologiju /CORIE/.

biciklisticka-trka-trebinje-2016-1-min

Drugo mjesto u muškoj konkurenciji osvojio je Božidar Vučurević, dok je treći na cilj došao Nikola Milošević.

dscn5887-min

U ženskoj konkurenciji drugo mjesto je pripalo Anastasiji Žulović, dok je bronza otišla u ruke Milane Bodiroge.

biciklisticka-trka-trebinje-2016-1-min Za Miloša Bodirogu današnja trka nije bila naporna, jer se, kako kaže, već nekoliko godina unazad bavi brdskim biciklizmom.

"Ova vrsta vožnje mi je mnogo lakša od brdske, jer tamo treba više energije. Danas sam trebao da vozim biciklističku ligu u Brčkom, ali sam ostao da promovišem biciklizam u svom gradu", kazao je Bodiroga.

Kristina Gudelj nije krila oduševljenje što je učestvovala u današnjoj trci od Kamenog mosta do Male brane. Kaže da joj je drago što je osvojila prvo mjesto, ali i što je na cilj stigla prije pojedinih dječaka.

Najmlađi učesnici trke bili su  Sara Žulović /8/ i njen brat Dimitrije /3/, dok je njihova sestra Anastasija osvojila drugo mjesto u konkurenciji djevojčica.

biciklisticka-trka-trebinje-2016-1-min

Trku su pomogle Hidroelektrane na Trebišnjici /HET/, dok su medijsku podršku i ovoga puta dali RTRS i portal TrebinjeLive.info.

biciklisticka-trka-trebinje-2016-1-min biciklisticka-trka-trebinje-2016-1-min biciklisticka-trka-trebinje-2016-1-min