U Osnovnoj školi "Sveti Vasilije Ostroški" u Gorici potpisan je protokol o saradnji između ŽKK "Trebinje 03" i KKŽ "Cvena zvezda" iz Beograda, koga su potpisali direktor trebinjskih košarkašica Dragan Mrdić i Nataša Kovačević, direktor beogradskog kluba.

saradnja zkk trebinje 03 crvena zvezda

Prije tri mjeseca Nataša je boravila u Trebinju i tada je dogovorena saradnja između dva ženska kluba koja je danas i ozvaničena.

Saradnju izmeđa baziraće se, između ostalog, na mlađim selekcija, a naročito je interesantan Zvezdin ljetni kamp na Kalemegdanu koji će sigurno posjetiti mlade trebinjske košarkašice sljedeće godine.

"Tu su i prijateljske utakmice na nivou svih selekcija, gostovanja u Beogradu i uzvrate posjete Trebinju", kazao je Mrdić.

Nakon potpisivanja protokola, košarkašica Nataša Kovačević je naglasila važnost saradnje zbog povezivanja njenog rodnog grada - Beograda i grada iz kojeg su joj korijeni - Trebinja.

"Pomoći ćemo ŽKK 'Trebinje 03' u želji da se takmiči u Premijer ligi i bićemo leđa uz leđa da im pomognemo u toj namjeri", naglasila je Kovačević i dodala.

saradnja zkk trebinje 03 crvena zvezda

Nataši je tom prilikom uručen prigodan poklon - ikona Svetog Vasilija Ostroškog.

Košarkašice Crvene Zvezde nakon posjete Osnovnoj školi Vasilije Ostroški otišli su u obilazak grada, i pozvale sve one koji vole košarku da dođu na prijateljsku utakmicu u Sportsku dvoranu "Miloš Mrdić" sa početkom u 17.00 časova.

saradnja zkk trebinje 03 crvena zvezda