U drugoj utakmici finalne serije Prve ženske lige Republike Srpske, košarkašice ŽKK "Trebinje 03" poražene su u Trebinju od ekipe ŽKK "Kozara" rezultatom 58:71 (11:21, 18:14, 16:23, 13:13).

zkk trebinje 03

Ovim porazom one su osvojile drugo mjesto u Pvoj ligi.

Tokom cijele utakmice gošće su bile u vođstvu i zasluženo su došle do trijumfa.

Nakon utakmice, trener Trebinjki Milorad Nadaždin rekao je da je prva utakmica u Aleksandrovcu bila mnoga bolja jer su njegove igračice imale koš prednosti u poluvremenu, a i utakmica je bila izjednačena.

"To nije iskorišćeno i na ovoj utakmici trema je učinila svoje. Vidjelo se da su Milanović i Kešeljević, koje su iznijeli polufinale neprimjećene večeras i jedno je bilo igrati u polufinalu, a drugo u finalu, gdje su ruke teške, odgovornost velika", kazao je Nadaždin.

Ovom utakmicom završeno je takmičenje u Prvoj ligi i sve što je ekipa iz Trebinja uradilA u ovoj sezoni bilo je oslonjeno na domaće snage.

ŽKK "Trebinje 03": Kešeljević, Šapurić, Milanović 2, Gudelj 8, Vukajlović 7, Jokanović, Dostinić 9, Putica 5, Šukić 2, Kovačević 15, Papović 10, Trklja. Trener: Nadaždin M.

ŽKK "Kozara": Škrbić S. 12, Šarić R., Škrbić M. 6, Popović 23, Bjelić, Ilić 15, Gvozderac, Kovačević, Barać, Ivaštanin, Reljić 15, Kozić.  Trener: Ivetić D.