Igračice Ženskog košarkaškog kluba /ŽKK/ "Trebinje 03" jutros su otputovale u Aleksandrovac na utakmicu za prvaka Republike Srpske protiv domaće ekipe ŽKK "Igokea".

zkk trebinje 03

Zbog smanjenja troškova igraće se samo jedna utakmica i pobjednik će dignuti pehar prvaka RS u košarci za žene.

Trener Milorad Nadaždin kaže da je žalosno da klubovi zbog finansijskih sredstava ne igraju na dvije pobjede, već na jednu dobijenu utakmicu

"Nemamo sredstava da platimo za ručak, već ćemo iz svojih novčanika finansirati, kao što to radimo i u nekoliko zadnjih godina, što je velika grehota za ove cure", kaže Nadaždin za TrebinjeLive.info.

On je dodao da se nada da će djevojke odigrati dobro i da će iz sebe izvući posljednje atome snage, revolta, ljutnje na sve što se dešava.

"I ovo je jedan veliki motiv da utakmicu odigramo dobro i da podignemo pehar na njihovom terenu", istakao je  Nadaždin.

U ovome klubu se opravdano pitaju da li su se nadležni ikada zapitali kako se osjećaju ove mlade djevojke kada se stavlja tačka na kraj sezone, a nekolicina njih, zbog finansijskih sredstava, ne mogu da otputuju na finalnu utakmicu koju su čekali cijelu sezonu.

Srećno "Malene" i nadamo se da ćete u Trebinje donijeti pehar prvaka RS i na taj način steći pravo nastupa u prvenstvu BiH naredne sezone.