Kompanija "M:tel" tradicionalno podržava održavanje Košarkaškog kampa "Dejan Bodiroga" u Trebinju koji ove godine deveti put okupio mlade košarkaške talente iz svih krajeva svijeta.

kamp dejan bodiroga trebinje

Kamp je sa radom počeo 29. juna, a otvoren je do 23. jula. Organizovan je u tri smjene, a okupio je 350 djece iz 21 zemlje svijeta uzrasta od 10 do 18 godina.

Prvu smjenu kampa posjetili su Dejan Bodiroga, bivši evropski i svjetski šampion i NBA igrač Dragan Tarlać, te bivši evropski i svjetski prvak Predrag Drobnjak, saopšteno je iz "M:tela".

Za prethodnih osam sezona kroz košarkaški kamp je prošlo više od 2.500 učesnika iz oko 25 zemalja svijeta, sa svih kontinenata.

U saopštenju se ističe da ova kompanija tradicionalno podržava održavanje Košarkaškog kampa, shvatajući važnost promocije i podrške sporta i sportskog duha među mladima, kao i neprocjenljivo iskustvo druženja i sklapanja prijateljstava vršnjaka iz cijelog svijeta.

Iz "M:tela" podsjećaju da su svake godine, u okviru kampa, mladi imali priliku da se druže i sa poznatim prijateljima i gostima iz svijeta sporta, koji su im prenosili iskustva iz svog igračkog i trenerskog života koje su sticali na svim svjetskim meridijanima, osvajajući titule, kako u klupskim, tako i u reprezentativnim takmičenjima.