U Sportskoj dvorani "Gospino polje" u Dubrovniku odigrano je 3. kolo Jadranske lige prijateljstva za mlade nade, između ŽKK Raguza i ŽKK Trebinje 03.

trebinje03

Trebinjke su u odličnoj košarkaškoj predstavi pobijedile Dubrovčanke, rezultatom 65:68  (8:18) ( 25: 12) (17:19 ) ( 15:19 ).

U domaćem timu blistala je reprezentativka Hrvatske Dobroslavić koja je dala 31 poen, dok je kod Trebinjki bolja od ostalih bila Gudelj sa 19 poena. Trebinjke su ovom pobjedom istakle kandidaturu za prvo mjesto u Jadranskoj ligi prijateljstva mladih nada, a do kraja prvog dijela ovog prvenstva već naredne sedmice u Trebinje stiže ekipa Primorja iz Herceg Novog.

Jadranska Liga prijateljstva, u kojoj igraju timovi iz tri zemlje, je zaista pravi pogodak jer se ekipama iz Trebinja, Dubrovnika, Vodica, Podgorice, Herceg Novog i Nikšića u narednoj, drugoj sezoni, izvjesno priključuju ekipe Play of iz Sarajeva i Gacko, a blizu ulaska u ligu je i Lovćen sa Cetinja, dok je kandidat za posljednje 10 mjesto u ligi ekipa Konjica iz istoimenog grada.

ŽKK Raguza: Petričević, Ursić, Goga N, Haklička, Kabiček 14, Domitrović, Kalauz 2, Goga P 4, Žanetić 14, Dobroslavić 31,  Milojević.

ŽKK Trebinje 03: Šijaković 6, Lozo, Jokanović 10, Gudelj 19, Miljanović 12, Ribić 9, Miletić 2, Knežević, Šukić 10, Tunguz.