Trebinjac Srđan Radanović  i Jelena Župljanin iz Banjaluke voditelji su nove emisije na Radio Televiziji Republike Srpske, pod nazivom 7 u 1.

emisija 7 u 1

7 u 1 je nova emisija u redovnoj programskoj šemi RTRS. U 7 rubrika intrigantnih naziva i još zanimljivijeg sadržaja slijede novosti iz svijeta poznatih,sporta, kao i savjeti domaćih zvijezda.
U emisiji imamo prilike čuti komentare javnih ličnonosti o aktuelne događajima.
Ukoliko pratite program RTRS možete dobiti i neki poklon.

U večerašnjem izdanju ekipa emisije 7 u 1 na licu mjesta otkriva kako Dženanu Lončareviću polazi za rukom da jednako dobro „skine“i muške i ženske vokale. Bili su i na koncertu Nine Badrić u boeogradskoj Areni, razgovarali sa jednim od najvećih šarmera domaćeg glumišta-Mimom Karadžićem. U rubrici šoubiz saznajte sve o kontraverznom marketinškom materijalu za novi album Aca Lukasa, šta rade novosadske Frajle, kakvi su planovi Cece Ražnatović.

Vaša doza zabave na RTRS, 7 u 1 svake nedjelje od 17.10!

Ukratko o Srđanu :)

Srđan Radanović, rođen 1984 godine u Trebinju gdje se i školovao.
Na RTRS-u zaposlen tri godine, a prije toga radio i na drugim TV stanicama. Obavljajući novinarske zadatke u RTRS-u, medijskoj kući čije ime se gradi i usavršava dvadeset godina ostvario profesionalne, ali i lične uspjehe.
U ITC Trebinje radio priče i priloge za informativni, zabavni, kulturni i dječiji program. Najviše odjeka imale su životne priče o običnim ljudima, njihovim problemima i osobenostima. Odnedavno dio tima zabavnog programa, emsije "7 u 1".