SPONZORISANI ČLANAK -  Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ OO Trebinje sinoć je u velikoj sali HET-a održao predizbornu tribinu za mjesnu zajednicu Police i Mokri dolovi.

SNSD Police

Velika sala nije mogla da primi sve zainteresovane građane, kojih je po procjenama bilo preko 1000. Građani koji nisu uspjeli da uđu u salu bili su na hodnicima, a bilo je i onih koji su čekali u dvorištu.

„Poličani su večeras odlučili – SNSD i dr Dobroslav Ćuk“ rekao je domaćin Nebojša Miletić-Nano, ujedno i kandidat SNSD-a za odbornika, koji je građane podsjetio na sve urađene projekte u MZ Police i pozvao ih da glasaju za SNSD i dr Dobroslava Ćuka.

SNSD Police

Kandidat za gradonačelnika Trebinja Dobroslav Ćuk zahvalio se svim građanima na dosadašnjoj podršci i istakao da je Trebinje u proteklih  8 godina od izolovane sredine, pod sankcijama i bez ikakve incijative, pozitivnim porukama koje smo poslali, otvaranjem prema svijetu i mudrim političkim odlukama, obezbijedilo simpatije i podršku sa svih strana.

„Postali smo visoko urbana sredina, administrativni, privredni, kulturni, sportski i duhovni centar ovog dijela Republike Srpske i dobili status grada. Naš osnovni i prioritetni zadatak u narednom periodu biće razvoj privrede i rješavanje gorućeg problema -nezaposlenosti, kao i stvaranje veće ukupne socijalne sigurnosti“

Pored Miletića i Ćuka prisutnim se obratio i Zoran Ignjatić, kandidat SNSD-a za gradsku skupštinu.