SPONZORISANI ČLANAK - Savez nezavisnih socijaldemokrata / SNSD/ OO Trebinje večeras je pred oko 1200 građana održao predizbornu tribinu u najvećoj trebinjskoj mjesnoj zajednici, Gorica.

snsd gorica trebinjeOkupljenim građanima su se obratili: Zoran Sorajić, ispred izbornog štaba SNSD-a Gorica, dr Dragan Sorajić, nosilac liste SNSD-a, domaćini Marko Mitrović, Blagoje Šupić i Žarko Govedarica, gradonačelnik grada Trebinja Dobroslav Ćuk i potpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika, Dobroslav Ćuk, podsjetio je na mnogobrojne realizovane infrastrukturne projekte u gradu, te najavio završetak započetih, kao i nove koji će biti od vitalnog interesa za građane.

"Nastavićemo kapitalni projekat vodosnabdijevanja kojim će se stvoriti stabilnost snabdijevanja potrošača narednih decenija, radićemo na oživljavanju privrede i stvaranju ambijenta za ostanak mladih ljudi", rekao je Ćuk.

Ističući da je tokom osam godina od kako je načelnik uradio mnogo za razvoj i prospertitet grada, Ćuk kaže da je uvjeren da će građani znati to prepoznati i cijeniti na predstojećim izborima.

snsd gorica trebinjePotpredsjednik SNSD-a Igor Radojičić poručio je večeras da je Trebinje važan centar za SNSD i da ovom gradu treba gradonačelnik koji će zajedno sa Vladom Republike Srpske raditi na rješavanju problema.

"Nastojaćemo da Trebinje ponovo bude razvijeni industrijski centar, da ljudi imaju posla u primarnim i sekundardnim djelatnostima, uključujući i turističke i ugostiteljske", rekao je Radojičić.

On je dodao da su prioriteti i rješavanje komunalnih problema, završetak obilaznice oko grada, te još veće ulaganje u školstvo i zdravstvo.

snsd gorica trebinje