Ako je suditi prema oglašavanjima na raznim portalima, frontalima i žurnalima, poslednjih nekoliko dana, koaliciju na vlasti okupljenu oko SNSD-a i Ćuka, zahvatila je prava histerija zbog sasvim izvjesnog gubitka vlasti na narednim lokalnim izborima. Strah od promjena koje su neminovne je ogroman, ali je i razumljiv.

glasacka kutija

Zato su i angažovani svi dežurni pljuvači, sijači dezinformacija i tračeva. Činjenica da se uspješno mogu sakriti iza nadimaka koje su izabrali, odnosno, svijest da će ostati anonimni i bez ikakve odgovornosti za iznesene laži, blaćenja, podmetanja, kojima zasipaju, sa svih strana, čini ih veoma hrabrim.
Ipak shvatili su da takav metod rada nije dovoljna garancija za očuvanje „status quo“ stanja u našem gradu pa su lansirali „toplog zeca“, nekadašnjeg novinara, a danas tzv. kandidata za gradonačelnika Trebinja.

U stilu svojih senzacionalističkih TV priloga iz Trebinja, koji su trebali biti rezultat istraživačkog novinarstva, ovih dana on nam nudi opet nešto slično, nešto što bi moglo pomoći Ćuku i SNSD-u da izbjegnu odgovornost za katastrofalne rezultate osmogodišnje vladavine i za dovođenje većine građana Trebinja na prosjački štap.
Prihvatio nečasnu ulogu da se lažima, poluistinama i falsifikatima obračunava sa kandidatom udružene opozicije Slavkom Vučurevićem.

Takozvani borac za istinu i pravdu, „čovjek čistih ruku“, kako je nazvao sam sebe, spustio se vrlo nisko. Valjda svjestan da nema nikakve šanse, protiv kandidata opozicije, odnosno čovjeka koji donosi promjene na bolje, pristao je da bude, SNSD-ov potrčko. Sve svoje skromne intelektualne i novinarske kapacitete stavio je u službu Ćuka i njegove partije. Kad ne može on, ne bi li bar Ćuk prošao.

Ovaj „skromni mladić“ ima dovoljno para da finansira sopstvenu kampanju, da čak izdaje i novine odnosno biltene koje koristi za napade, prije svega na udruženu opoziciju, ali prvenstveno na Slavka Vučurevića. Neko će možda i povjerovati da je to sve od nekadašnje, male, novinarske plate. Skromno nema šta! On je svjestan da će zbog laži koje je iznio protiv Slavka Vučurevića morati odgovarati u sudskom procesu, ali poslije izbora. No nada se da na izborima promjena neće biti pa se isplati zaigrati na poslednju rizičnu kartu što više oblatiti čovjeka koji stoji na čelu snaga koje će donijeti promjene već u oktobru ove godine. Pitamo ga zašto ove, tzv. istine nije objavio u vrijeme kada su se navodno dešavale, a on bio neprikosnoveni izvještač iz Hercegovine i to BN-televizije, tako moćnog medija!?

Poštovani sugrađani, ovih dana su ipak pale gotovo sve maske. Vidi se ko su lažni opozicionari, ko ne želi nikakve promjene, ko režim podržava otvoreno, a ko polako izlazi iz ilegale i vreba koju će funkciju kod Slavka ili Ćuka.
Nakon izbora u oktobru znaćete ko je i zašto podržavao ovaj nakaradni poluprivatni režim. Javno ćemo objelodaniti istinu o pojedincima i porodicama, koje su stekle bogatstvo posljednih osam godina, o zapošljavanju čitavih porodica u javna preduzeća i javnu upravu, o dužnicima za struju, vodu i poreze po raznim osnovama itd. E oni su protiv bilo kakvih promjena i oni nisu sa nama, nego sa Ćukom i Vukanovićem.

A svi ostali su uz Slavka Vučurevića i koaliciju „ZAJEDNO ZA TREBINjE“!