Načelnik Opštine Trebinje dr Dobroslav Ćuk danas je priredio prijem za Ivanu Ninković, mladu plivačicu iz Trebinja, pred njen skori odlazak u London, gdje, kao član reprezentacije BiH učestvuje na ljetnim Olimpijskim igrama.

Prijem za Ivanu Ninkovic

Čestitajući mladoj Trebinjki veliki uspjeh, načelnik Opštine je izrazio zadovoljstvo što Ivana, kao prvi Trebinjac u istoriji olimpijskog sporta učestvuje na ovom najvećem sportskom takmičenju na planeti. „Ovo je finale svega onog vezanog za sportsko Trebinje. Mnogo je sportskih klubova i kvalitetnih sportista u našem gradu, a Ivana je prvi učesnik Olimpijskih igara u istoriji ovog grada. Za sve nas, i građane i lokalnu samoupravu, kao i sve druge klubove i sportiste, ovo je velika čast. Od sveg srca joj čestitamo i želimo svaki uspjeh i sreću u Londonu“, rekao je dr Ćuk, dodavši da je samim plasmanom na Olimpijadu, Ivana ostvarila najveći uspjeh u dugoj i bogatoj sportskoj istoriji grada na Trebišnjici.

„Spremna sam za Olimpijske igre, tako da očekujem dobar rezultat u Londonu. Konkurencija je zaista jaka, jer nastupaju najbolji plivači planete. Ne zanosim se nekim visokim plasmanom, ali očekujem svoj najbolji rezultat. Zahvaljujem se Opštini i načelniku dr Ćuku, kao i svom klubu PK Leotar i njegovom rukovodstvu za podršku koju su mi pružali tokom moje dosadašnje karijere“, izjava je prvog trebinjskog olimpijca pred polazak u London.

Ivana Ninković za London putuje u srijedu, a prvi ulazak u bazen očekuje je već 29. jula. Opština Trebinje/TrebinjeLive