Načelnik Opštine Trebinje dr Dobroslav Ćuk danas je upriličio prijem za rukovodstvo i članice ženskog košarkaškog kluba "Trebinje 03".

Povod prijemu bili su zapaženi rezultati, koje su u poslednje vrijeme postigle košarkašice ŽKK Trebinje 03. Naime, juniorke trebinjske ekipe su šampionke Republike Srpske i BiH, a seniorke su vicešampionke Republike Srpske.

ZKK Trebinje 03 kod nacelnika

Načelnik Opštine je izrazio zadovoljstvo što još jedan, u nizu brojnih trebinjskih sportskih kolektiv postiže značajne rezultate. „Radujemo se i ovom, kao i svim drugim uspjesima trebinjskih sportista, jer to potvrđuje da je Trebinje izraslo u pravu sportsku sredinu“, rekao je dr Ćuk, izražavajući veliko zadovoljstvo što će dvoje Trebinjaca biti sudionici Olimpijskih igara u Londonu – Ivana Ninković, kao članica BiH reprezentacije u plivanju i Radoje Đerić, kao veslač u ekipi četverca bez kormilara reprezentacije Srbije.

Nikolina Milić, kapiten ŽKK Trebinje 03, ovom prilikom je zahvalila na podršci koju lokalna zajednica pruža sportistima Trebinja. „Drago nam je da se u gradu prati naš rad i uspjesi. To je motiv više da postižemo još bolje rezultate u narednom periodu“, rekla je Nikolina Milić.

ZKK Trebinje 03 kod nacelnika Podsjećamo, prošlu subotu u Trebinju je, u organizaciji ŽKK Trebinje 03, održan međunarodni košarkaški turnir, koji je uvod u Regionalnu jadransku ligu prijateljstva, na kome su, uz Trebinjke učestvovale košarkašice iz Šibenika, Dubrovnika, Herceg Novog i Nikšića. Opština Trebinje