Sinoć je na terenima „Srđan Aleksić“ u Trebinju počela sa radom prva smjena sedmog po redu “ Dejan Bodiroga Trebinje kamp”, koji će ove godine okupiti mlade košarkaše iz zemalja okruženja, kao i drugih država svijeta.

Kamp Dejan BodirogaKamp će biti održan u tri smjene, a Trebinje će ugostiti više od 350 mladih košarkašica i košarkaša, koji će na terenima uTrebinju usavršavati svoje košarkaško znanje, ali i sticati nove prijatelje i poznanstva, na čemu ovaj kamp posebno insistira.

„Kamp okuplja mlade košarkaške talente uzrasta od 12 do 18 godina iz svih krajeva svijeta, a u protekleh 6 godina kroz naš kamp je prošlo više od hiljadu i 800 učesnika iz oko 25 zemalja svijeta sa svih kontinenata“ rekao je menadžer kampa Dražen Šegrt.
Mladim košarkašima je na raspolaganju osam terena, gdje će biti maksimalno 16 učesnika, a sa njima će raditi po dva trenera.
Direktor kampa i ove godine je proslavljeni košarkaški stručnjak profesor Milivoje Karalejić.

Pored domaćina Dejana Bodiroge, koji bude uz svaku smjenu kampa, u dosadašnjih šest godina Trebinje su posjetili: Željko Rebrača, Milan Gurović, Predrag Danilović, Saša Obradović, Dragan Tarlać, Igor Rakočević, Milenko Tepić, Dušan Kecman, Slavko Trninić, Svetislav Pešić, Jasmin Repeša, Ibrahim Kutlaj, ali i mnogi drugi gosti iz javnog života.