KošarkašiceTrebinja 03 juniorske su šampionke BiH za ovu godinu. Laskavu titulu Trebinjke su osvojile nakon jučerašnje pobjede nad ekipom Jedinstva iz Tuzle. Rezultat utakmice, 66-54 (po četvrtinama19-20, 18-7, 10-8 i 19-19).

ZKK Trebinje 03

U ekipi šampiona BiH istakla se Milić sa 30 poena, a dobru partiju odigralae su i Perišić sa 14, te Sočajić sa 9 poena. Kod ekipe Jedinstvanajefikasniji je bio tandem Alagić Jusufović sa 21 odnosno 20 poena. „Sve je funkcionisalo kako treba. Ponosan sam na moje djevojke. Imamo svoj zacrtan cilj, i od njega ne odustajemo. Najbolja smo omladinska ekipa u BiH. Nadam se da ćemo i u narednim godinama nastaviti sasličnim igrama“, kaže Milorad Nadaždin trener ove ekipe.
Podsjetimo, prijedvadesetak dana Trebinjke su ubjedljivo osvojile titulu prvaka RS. „Opredjeljenje da se akcenat stavi na rad sa mlađim kategorijama, još jednom se pokazao kao ispravan. Imamo odličnu školu košarke. U svim selekcijama smo veoma jaki. Ostaje još samo da napravimo iskorak i u seniorskom pogonu i plasiramo se u Premijer ligu. Ovaj put to nam je za korak izmaklo. Vjerujem da će naredne godine biti bolje“, kaže direktor kluba Dragan Mrdić.  Opština Trebinje