Konoba „Studenac“ Trebinje, koja je dobitnik Zlatne turističke ruže, poznata po lijepom ambijentu, autohtonim hercegovačkim jelima, kvalitetnom ribom, od sada nudi i luksuzan smještaj u okviru kojeg ima deset soba i jedan apartman.

motel studenac trebinje

Za motel „Studenac“ riječ luksuz je nedovoljna, s obzirom šta nudi svojim gostima. Nalazi se daleko od gradske vreve, a u stvari je blizu grada, uz samu rijeku Trebišnjicu. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, sa vrlo povoljnim cijenama za ovaj izuzetan ugođaj. Svaka soba („A“ i „LUX“ kategorija“) ima kod kartice, mini bar, TV/SAT, bežični internet, rum servis, mini igralište za djecu, čuvani parking, te prostrane balkone sa pogledom na bistru Trebišnjicu. Trudom i radom Trebinjac, Jugo Deretić, za relativno kratko vrijeme je od  „Studenca“ napravio vrlo ugodnu oazu, koja u Dučićevom gradu slovi kao jedan od najuglednijih ugostiteljskih objekata.

Konoba posjeduje 50 mjesta unutar objekta i ljetnu baštu od 120 mjesta. Autentičnost, i još jedan pokazatelj i dokaz dobrog rada je ribnjak iz koga se uzima kalifornijska pastrmka, a napaja se prirodnom izvorskom vodom čija je temperatura od 11 do 12 stepeni.

Mnogobrojni gosti koji su do sada posjetili ovaj mali „raj na zemlji" imaju samo riječi hvale. Značajno je spomenuti da ovaj ugledni ugostiteljski kutak redovno posjećuju V.I.P. ličnosti kako iz Republike Srpske, tako i iz regiona i inostranstva.

Adresa: Milentija Perovića b.b.

89101 Trebinje

Informacije i rezervacije na telefone broj:

+387(0)59/482-627

+387(0)65/585-029