Zahumlje.jpg

U utakmici baraža za popunu Prve lige Republike Srpske u futsalu u Prijedoru je KMF "Prijedor" igrao neriješeno 5:5 protiv FK "Zahumlje". Budući da su Trebinjci u prvoj utakmici pobijedili sa 6:1 oni su novi članovi Prve lige Republike Srpske.

Poveo je domaćin golom Golića u osmom minutu, a isti igrač je u 18. minutu povećao vođstvo svoje ekipe. Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 2:0.

Domaćin je preko Panića u 22. minutu poveo sa 3:0, a tri minuta kasnije Saša Stojnić je postigao i četvrti gol za domaćina. Nije bilo lako igračima Zahumlja u tim trenucima, ali se nisu predavali.

Rezultat se ubrzo promijenio u korist gostiju koji su preko Srđana Andrića u 29. i 33. minutu smanjili rezultat na 4:2. Gosti su preko Begenišića u 34. minutu prvo smanjili, a u 36. minutu Milan Dabarčić je izjednačio rezultat na 4:4.

Drugim golom Panića u 37. minutu poveo je domaćin, ali konačan rezultat 5:5 postavio je autogolom Ognjen Gavranović u 39. minutu.

Sportska dvorana "Mladost", 300 gledalaca. Žuti kartoni: Marinović, Panić i Stojnić (Prijedor), a Milidragović, Begenišić, Cimirot, Savo Andrić i Vujović (Zahumlje).

KMF "Prijedor": Gavranović, Mršić, Golić, Marinović, Miodragović, Lukić, Panić, Miljević, Stojnić, Peklja, Kugić.

FK "Zahumlje": Dabarčić, Milidragović, Begenišić, Cimirot, Srđan Andrić, Tubić, Savo Andrić, Ninković, Vujović.