Kmf zahumlje.jpg

U 20. kolu Druge lige Republike Srpske u futsalu grupa jug KMF "Radnički" iz Novog Goražda je na domaćem terenu izgubio od KMF "Zahumlje" 0:6 (0:1). Ovom pobjedom Trebinjci su ponovo na drugom mjestu sa 40 bodova, a tri manje imaju KMF "Jahorina" (Pale) i KMF "Kalinovik".

Gledaoci su u prvih 20 minuta mogli da vide samo jedan gol. Gol je dao Cimirot u 14. minutu tako da se minimalnim rezultatom otišlo na poluvrijeme.

Ono što su propustili u prvom poluvremenu Trebinjci su nadoknadili u drugih 20 minuta. Milidragović je u 22. minutu dao drugi, a samo dva minuta kasnije Cimirot je dao i treći gol za Zahumlje.

Ninković je u 37. minutu doveo svoju ekipu u vođstvo od 0:4, a samo minut kasnije Begenišić je iz kaznenog udarca sa 10 metara dao i peti gol. Konačan rezultat 0:6, a svoj drugi gol na utakmici dao je Begenišić u 40. minutu.

U narednom kolu u Trebinju se igra derbi kola, a i prvenstva jer se sastaju dva trebinjska kluba KMF "Akademac" i KMF "Zahumlje".

Akademac je osigurao prvo mjesto, a Zahumlje ako želi da igra doigravanje ne smije da izgubi.

Gledalaca 100. Prvi sudija: Bojan Pejić (Sokolac). Drugi sudija: Nemanja Jovičić (Istočno Sarajevo). Delegat: Darko Kusmuk (Pale).

KMF "Radnički": Pljevaljčić, D. Čarapić, Milović, Đ. Đurđević, N. Đurđević, J. Čarapić, Jovanović, Janković, Tomić, M. Čarapić, Petrović, Jagodić.

KMF "Zahumlje": Tubić, Milidragović, Begenišić, Cimirot, Srđan Andrić, Savo Andrić, Ninković, Vujović, Ristić, Ćurić.