Akademac.JPG

U 18. kolu Druge lige Republike Srpske u futsalu grupa jug KMF "Akademac" je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" pobijedio KMF "Ljubinje" rezultatom 6:1 (3:1). Nakon ovog kola Akademac je i dalje na prvom mjestu sa 45 bodova.

Domaćin je odmah na početku utakmice pokazao ko je lider na tabeli jer su u prvom minutu preko Predraga Šešelja poveli sa 1:0. Samo dva minuta kasnije Janjoš je povisio rezultat na 2:0, a Milošević je u 11. minutu dao i treći gol za svoju ekipu.

Prije odlaska na odmor gosti su smanjili preko Šijakovića na 3:1 i sa tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme.

Janjoš je svojim drugim golom na utakmici u 22. minutu povisio na 4:1, a autogolom Šijakovića gosti su po peti put vadili loptu iz mreže u 31. minutu.

Konačan rezultat 6:1 postavio je Ognjen Aćimović u 32. minutu.

Treba napomenuti da se sutra /nedjelja/ sa početkom u 16.30 časova u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" igra 7. kolo Premijer lige U-19 u kome igraju KMF "Akademac" i MNK "Seljak" iz Livna.

Sportska dvorana "Miloš Mrdić", 100 gledalaca. Prvi sudija: Dušan Berak, drugi sudija: Strahinja Vuković (oba iz Trebinja). Delegat: Dalibor Stupić (Trebinje).

KMF "Akademac": Miladinović, Janjoš, Belović, P. Šešelj, O. Šešelj, Stepanović, Aćimović, Lojović, Milošević, Milojević.

KMF "Ljubinje": Pecelj, N. Likić, Škrba, Krulj, Šijaković, M. Loikić, Novopkmet, Milojević.