Kmf zahumlje.jpg

U 17. kolu Druge lige Republike Srpske u futsalu grupa jug u Trebinju je KMF "Zahumlje" slavilo rezuzltatom 8:0 (4:0) nad KMF "Glasinac" iz Sokoca. Nakon ovog kola Zahumlje se i dalje nalazi na drugom mjestu sa 37 bodova uz gol razliku 94:34.

Gledaoci su uživali u lijepopj igri Trebinjaca, a mogli su da vide osam golova po četiri u oba poluvremena.

Već u drugom minutu Milidragović je načeo mrežu gostiju, a u 10. minutu isti igrač povisio je na 2:0. Het trik Milidragović je ostvario u 14. minutu, a četvrti gol je djelo Vujovića u 17. minutu igre.

Sa rezultatom 4:0 otišlo se na poluvrijeme.

Tokom drugog poluvremena Leotar nije stajao jer je već u 21. minutu golom Begenišića bilo 5:0, a u 24. minutu golom Vujovića 6:0. Milidragović je svojim četvrtim golom na utakmici (a 21 u prvenstvu) povisio na 6:0. Milidragović je svoj peti gol dao u 25. minutu, a konačan rezultat postavio je Vujović u 29. minutu meča.

U narednom kolu Trebinjci su gosti u Istočnoim Sarajevu ekipi KMF "Tango 2".

Sportska dvorana "Miloš Mrdić", 100 gledalaca. Prvi sudija: Ranko Vulić, a drugi sudija: Dejan Popović (oba Trebinje). Delegat: Miljan Vujadinović. Žuti karton: Vujović (Zahumlje), a Gladanac i Gašević(Glasinac).

KMF "Zahumlje": Tubić, Milidragović, Begenišić, Cimirot, Srđan Andrić, Dabarčić, Savo Andrić, Ninković, Vujović, Tadić, Ristić, Miladinović.

KMF "Glasinac": Krunić, Gladanc, Višnjić, Vuković, Gašević, Dobrilović, Čolaković.