Akademac.jpg

U 14. kolu Druge lige Republike Srpske u futsalu KMF "Kalinovik" je u Vojkovićima izgubio od KMF "Akademac" rezultatom 3:8 (2:6). Trebinjci su se na ovaj način revanširali ekipi iz Kalinovika koja ih je u jesenjem dijelu pobijedila sa 2:1 i nanijela im jedini poraz u dosadašnjem dijelu prvenstvu.

Ovom pobjedom Akademac je učvrstio poziciju na prvom mjestu sa 36 bodova, a na drugom je KMF "Zahumlje" sa 28 bodova i utakmicom manje, dok je KMF "Kalinovik" na trećem mjestu sa 25 bodova.

Trebinjci su počeli furiozno jer su već u prvom minutu preko Miloševića poveli sa 0:1, a u petom minutu Lojović je dao drugi gol za svoju ekipu.

Domaćini su smanjili u sedmom minutu, a gol je dao Ćeranić. Tepavčević je svojim autogolom doveo goste u vođstvo u 12. minutu na 1:3, a Milošević samo minut kasnije daje i četvrti gol za goste.

Lojović svojim drugim golom u 17. minutu dovodi svoju ekipu u vođstvo 1:5, a u 18. minutu golom Lončarevića domaćin smanjuje na 2:5. Šesti gol za goste dao je P. Šešelj u 19. minutu.

Rezultatom 2:6 otišlo se na poluvrijeme.

Belović je u 24. minutu povisio vođstvo na 2:7, a Galinac u 29. minutu smanjio na 3:7. Svojim drugim golom u 34. minutu Predrag Šešelj je postavio konačan rezultat 3:8.

U narednom kolu Akademac je domaćin KMF "Radnički" iz Novog Goražda.

Sportski centar "Vojkovići", 50 gledalaca. Prvi sudija: Marko Domazet (Istočna Ilidža). Drugi sudija: Miroslav Bjelica (Trnovo). Delegat: Goran Andrić. Žuti kartoni: Trifković (Kalinovik), a P. Šešelj (Akademac).

KMF "Kalinovik": V. Tepavčević, Kovčević, Trifković, Droca, D. Tepavčević, Ćeranić, Galčinac, Sladoje, B. Mandić, Lončarević.

KMF "Akademac": Stepanović, Belović, P. Šešelj, Milošević, Zečević, Miladinović, Miladinović, Ž. Mandić, O. Aćimović, O. Šešelj, Lojović, Milojević.