Zfk leotar zvezda2.jpg

U prvoj pripremnoj utakmici pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi Republike Srpske ŽFK "Leotar" poražen je od ŽFK "Crvena zvezda" iz Beograda 0:11 (0:7).

Fudbalerke Crvene zvezde, koje se nalaze na pripremama u Gradu sunca gdje je i odigrana utakmica, nakon jesenjeg dijela su na prvom mjestu Super lige Srbije sa 11 pobjeda i 33 boda uz gol razliku 48:5, a Trebinjke su prve u Prvoj ligi Republike Srpske bez poraza.

Trebinjke su tek juče odradile prvi trening dok Beograđanke treniraju više od tri sedmice.

Nakon utakmice trener Jelena Milović je istakla da je u ovom trenutku za njenu ekipu ŽFK "Crvena zvezda" jak protivnik, ali da su njene djevojke imale jedno lijepo iskustvo i da su mogle da vide kako mogu da izgledaju sa dobrim radom.

"Nismo ni očekivali da će Crvena zvezda da nastupi sa prvim timom jer nije bio takav dogovor, ali budući da je utakmica u srijedu otkazana pristali smo da odigramo sa njihovim prvim timom. Jasno je da su one za nas preveliki zalogaj, ali se nismo uplašile. One rade već tri sedmice, a mi smo se tek juče okupile. To je sam pokazatelj da nisu pripreme bez veze", rekla je Milovićeva.

Zfk leotar zvezda3.jpg