Akademac.JPG

U zaostaloj utakmici 2. kola Druge futsal lige Republike Srpske KMF "Tango 2" je u Istočnom Sarajevu poražen od KMF "Akademac" 1:3 (1:0). Ovom pobjedom Akademac je na prvom mjestu sa 24 boda dva ispred drugoplasirane ekipe KMF "Kalinovik".

Domaćin je poveo u 12. minutu golom Nemanje Kneževića i sa rezultatom 1:0 otišlo se na poluvrijeme iako su u finišu utakmice gosti imali penal, ali O. Šešelj je šutirao poviše gola.

Tokom drugih dvadeset minuta gosti su dali tri gola. Prvo je Milić u 26. minutu izjednačio na 1:1. Na asistenciju Zorana Milića Janjoš je šest minuta kasnije doveo svoju ekipu u vođstvo, a svoj drugi, a za Akademac treći gol dao je Milić u 37. minutu.

Domaćin pokušava da dođe do izjednačenja, ali mladi golman Stepanović je nesavladiv tako da su Trebinjci osvojili tri boda.

U posljednjem kolu KMF "Akademac" gostuje u Višegradu gdje ga dočekuje istoimeni protivnik.

SRC "Slavija" Istočno Sarajevo. Gledalaca: 100. Prvi sudija: Slavoljub Gogić (Istočno Sarajevo). Drugi sudija: Bojan Pejhić (Sokolac). Delegat: Goran Andrić.

KMF "Tango 2": Trifković, Salčin, Dedić, Pušara, Knežević, Lakić, Kalajdžić, Čampara. Šehovac, Milošević, Pandža, Ligata, Lindov, Purković.

KMF "Akademac": Stepanović, O. Aćimović, P. Šešelj, Belović, Zečević, Mandić, Milić, O. Šešelj, Lojović, Janjoš, Čečur.