Fk leotar velez.jpg

U 8. kolu Prve lige Republike Srpske između Leotara i Veleža iz Nevesinja, pri rezultatu 2:1 (2:0), u 75. minutu, glavni sudija Marko Domazet prekinuo je utakmicu zbog nevremena, obilne kiše i jakog vjetra koji su onemogućavali nastavak meča.

S obzirom na to da je odigrano 80 odsto susreta, utakmica će biti registrovana postignutim rezultatom.

Domaćin je odlično počeo meč jer je u drugom minutu nakon asistencije Šušnjara, Đuderija doveo svoju ekipu u vođstvo 1:0. Đajić je nakon kornera u skoku bio najviši i u 25. minutu povećao je vođstvo Leotara na 2:0.

Mladi Đuderija je u dva minuta dva puta pogodio prečku i to u 29. i 31. minutu. Rezultatom 2:0 otišlo se na odmor.

Gosti su smanjili rezultat u drugom minutu nastavka utakmice, a strijelac je bio Abazi iz slobodnog udarca sa oko 20 metara.

Po treći put su Trebinjci pogodili prečku i to u 62. minutu kada se nakon Cmiljanovićevog šuta sa 18 metara lopta od prečku odbila u gol-aut. Nakon ove šanse Leotara, igralo se na sredini terena da bi glavni sudija Marko Domazet u 75. minutu prekinuo utakmicu.

Nakon osmog kola, Leotar se nalazi na osmom, a Nevesinjci na sedmom mjestu sa po 13 bodova. 

U narednom kolu Trebinjci gostuju FK "Romanija" iz Pala.

Glavni sudija: Marko Domazet (Istočna Ilidža). Pomoćne sudije: Stefan Tešanović (Istočno Sarajevo) i Strahinja Trifković (Pale). Delegat: Zoran Đukanović (Lokanj).

FK "Leotar": Perišić, Milović, Glogovac, Cmiljanović, Babić, Đuderija, Milić, Đajić, Leko, Šušnjar, Penić. Igrali su još: Popović i Kapor.

FK "Velež": Vukanović, Botić, Abaza, Petković, Anđelović, Popović, Repović, Drašković, Elzio, Prodanović, Gutić i Kljakić.