Zfk leotar ekipa.jpg

U Širokom Brijegu je istoimeni Ženski nogometni klub ugostio ŽFK "Leotar" i izgubio rezultatom 2:4. Član Prve lige Federacije koji je u prošlom prvenstvu osvojio treće mjesto i član Prve lige Republike Srpske prikazali su odličan fudbal, a gledaoci na stadionu "Musa Karačić" vidjeli su šest golova.

Golove za Trebinjke dali su Ana Jurić dva, Una Rankić jedan i jedan autogol igračice Širokog Brijega.

Prema riječima trenera Trebinjki Jelene Milović, bilo je prelijepih poteza sa obje strane, ali da se kod njenih djevojaka vidio blagi umor.

"Dvije igračice nakon utakmice protiv 'Emine' žalile su se na povredu tako da na ovoj utakmici nisu igrale. Ekipa Širokog je mlada kao što smo i mi, ali smo i ovaj put pokazale da se možemo vratiti u utakmicu jer smo kao i protiv 'Budućnosti' gubile sa 1:0 i 2:1 i na kraju slavili sa 2:4. Zadovoljna sam sa ovim pripremnim utakmicama jer smo dosad odigrale četiri od toga tri pobjede i jedan neriješeni rezultat. Imamo da odigramo još jednu utakmicu sa ŽNK 'Ekonomist' iz Nikšića, ali još ne znamo vrijeme i mjesto odigravanja utakmice. Zvao nas je ŽNK 'Hajduk' iz Splita član 1 HNLŽ da odigramo utakmicu sa njima i to nas je jako obradovalo i to je neka nagrada za naš trud, to nam imponuje i pokušaćemo da odgovorimo na poziv tako velike ekipe", rekla je Milovićeva.

ŽFK "Leotar": Popadić, Stević, Stokanović, Maslać, Šetka, Filipović, Branković, Rankić, Jurić, Blagojević, Panić. Trener: Jelena Milović. Još su igrale: A. Aleksić, M. Aleksić, Pavlović, Todorović, Ignjatić, Ivelja.