Posusje leotar.jpg

U okviru 20. kola Premijer lige BiH HŠK "Posušje" i FK "Leotar" su odigrali neriješeno 1:1 (1:1). Utakmica u Posušju odigrana je na teškom terenu i Trebinjci su zasluženo došli do boda.

Domaćin je na najljepši način otvorio utakmicu jer je u drugom minutu Jović dodao do Gabrijela Bobana, a on je savladao Puletića za 1:0. Na izjednačenje se nije dugo čekalo, jer je u osmom minutu nakon kornera koji je izveo Čubrilo najviši u skoku bio Handžić i na semaforu je pisalo 1:1.

Leotar je imao šanse preko Aćimovića i Tahrića, a šut domaćeg igrača Rozića pogodio je prečku. Sa rezultatom 1:1 otišlo se na poluvrijeme.

Domaćin je u 56. minutu imao šansu preko Dadića, ali je njegov udarac odbranio Puletić.

Nakon 90. minuta niko nije vjerovao da će konačan rezultat biti onaj iz osmog minuta to jest 1:1.

U narednom kolu u Trebinje dolazi FK "Igman" iz Konjica.

HŠK "Posušje": Kukić, Maglica, Brković (od 60. minuta Marković), Rozić (od 82. minuta D. Begić), Pavlović, Z. Begić, Jović, Roca, Lučić, Dadić (od 72. minuta L. Begić), Boban. Trener: Goran Granić.

FK "Leotar": Puletić, Uzelac, Čubrilo (od 73. minuta Milaković), Handžić (od 86. minuta Spaić), Šipovac, Aćimović (od 86. minuta Stojković), Đajić, Tahrić, Cmiljanović, Čavić (od 62. minuta Karić), Georgiev (od 86. minuta Milić). Trener: Marko Maksimović