Dzudisti hercegovine2.jpg

На првенству БиХ за млађе дјечаке и дјевојчице и кадете, чланови Џудо клуба "Херцеговина" из Требиња освојили су двије медаље, док су на Купу "Мимозе" у Херцег Новом освојили девет медаља.

Са првенства БиХ које је одржано у Бихаћу за млађе дјечаке у категорији до 50 килограма Антон Тешановић је освојио бронзу, док је Видоје Ковачевић освојио бронзу у категорији преко 60 килограма.

На традиционално јаком Купу "Мимоза" у Игалу Требињце је представљало 11 такмичара, а освојили су једну златну, двије сребрне и шест бронзаних медаља.

Члан Џудо клуба "Херцеговина" у категорији млађих полетараца до 42 килограма Димитрије Јокановић освојио је злато, а бронзане медаље освојили су Давид Шуковић до 25 кг, Никола Милетић до 25 кг, Дамјан Танасијевић до 33 кг и Ирина Танасијевић до 38 кг.

Dzudisti hercegovine1.jpg

У категорији полетараца сребрну медаљу освојио је у категорији преко 50 килограма Петар Окука, а бронзану медаљу Матија Хамовић преко 50 киилограма. У категорији старијих дјечака сребрну медаљу до 50 килограма освојио је Милош Драшковић, а бронзаном медаљом се окитио Урош Ратковић до 42 килограма.

На 40 међународном турниру Купу "Мимоза" у Игалу је наступило преко 500 такмичара из 32 клуба.